Tesla Smart konnektor

TSL-SPL-1
Nettó ár:5 504 Ft
Bruttó ár:6 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
Tesla Smart Plug

Egy okosotthon kiépítését tervezed az otthonodban, vagy elég, ha a normál készülékeket okossá alakítod? Akkor mindenképpen érdemes beszerezned egy Tesla Smart Plug okos konnektort. Ez lehetővé teszi, hogy a csatlakoztatott készülékek egy előre beállított időpontban kapcsoljanak ki. A termék képes a készülékek energiafogyasztását is mérni. A Tesla Smart Plug okos konnektor képes önállóan működni anélkül,hogy központi egységhez kellene csatlakoztatni. Ehhez a konnektorhoz a vezeték nélküli kapcsolat Wi-Fi segítségével lehetséges. 

A Tesla Smart Plug okos konnektor legfontosabb jellemzői

Maximális terhelés: 3680 W 
Maximális áramerősség: 16 A
Maximális feszültség: 230 V
Ez az okos konnektor a hétköznapi készülékeket is okossá teszi
Vezérlés a Tesla Smart alkalmazáson keresztül
Hangvezérlési lehetőség a Tesla okos konnektorhoz
Wi-Fi vevőegység az egyszerű csatlakoztathatóságért
Ideális a készülékek idő- és kézi vezérléséhez
A Tesla Smart Plug naprakész információkat mutat mindig
Vezéreld mindössze egyetlen alkalmazással a Tesla termékeket 
Önállóan dolgozik
Kompatibilis a Google Asszisztenssel és az Amazon Alexával

Vezérlés a Tesla Smart intelligens alkalmazáson keresztül

A Tesla Smart Plug okos konnektort kényelmesen vezérelheted a Tesla Smart alkalmazás segítségével, amelyet letölthetsz bármely mobileszközödre. Az okos konnektor így bárhonnan és bármikor könnyedén vezérelhető.

Tesla okos konnektor hangvezérlési lehetőséggel

A Tesla Smart alkalmazást csatlakoztathatod a Google Asszisztens és az Amazon Alexa intelligens személyi asszisztensekkel is egyaránt. Ez lehetővé teszi, hogy hangutasítások segítségével kommunikálj a Tesla Smart Plug okos konnektorral. A kezelése abszolút kellemes és innovatív.

Wi-Fi vevőegység az egyszerű csatlakoztathatóságért

A Tesla Smart Plug okos konnektor rendelkezik egy Wi-Fi vevővel, amellyel csatlakoztathatod az otthoni hálózathoz. A Bluetooth-kapcsolat megkönnyíti a párosítást.

Tesla Smart Plug, mint nagyszerű segítő minden otthon számára

A Tesla Smart Plug okos konnektor nagyszerű segítség minden otthonban. Az aljzat ideális a készülékek idő- és kézi vezérlésére vagy az áram és a hosszú távú energiafogyasztás mérésére egyaránt. A Tesla Smart Plug okos konnektor teljes áttekintést nyújt az összes csatlakoztatott készülékedről.

A Tesla Smart Plug mindig naprakész információkat mutat

Egyszerűen csatlakoztasd a Tesla Smart Plug okos konnektort az intelligens alkalmazáson keresztül, amely megmutatja, hogy a konnektor éppen be- vagy ki van-e kapcsolva. Mindig áttekintheted, hogy milyen készülékek vannak bekapcsolva, illetve épp ellenkezőleg, melyek nincsenek bekapcsolva. Biztosan veled is előfordult már néhányszor, hogy nem voltál biztos benne, hogy kikapcsoltál-e egy bizonyos készüléket, de a Tesla Smart Pluggal ez nem fog többé előfordulni.

Csatlakoztasd a Tesla Smart Plugot egy intelligens alkalmazással

A Tesla Smart alkalmazás ingyenesen elérhető. Egyszerűen töltsd le az alkalmazást iOS vagy Android operációs rendszert futtató okoseszközödre. Így mindent megtehetsz, amit csak szeretnél.

Tesla termékek vezérlése egyetlen alkalmazással

Ha a Tesla bármely más termékével rendelkezel otthon, akkor az összeset mindössze egyetlen alkalmazással vezérelheted. Röviden minden úgy van beállítva, hogy a lehető legkönnyebben vezérelhesd készülékeidet.
Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES