Regisztráció

Töltse ki az alább látható regisztrációs ívet.
A regisztrációt követő várhatóan 3 nap elbírálási idő után munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Cégadatok

Cég neve:
Bankszámlaszám:
Adószám:
EU adószám:
Cégjegyzékszám:

Központ adatai, székhely

Ország:
Város:
Utca:
Irányítószám:
Telefonszám:
E-mail cím:

Elsődleges (vezetői) bejelentkezés adatai

Teljes név:
Telefonszám:
Személyes e-mail cím:
Loginnév:
Belépési jelszó:
Ismételje meg a jelszót:

Adatvédelmi szabályzat

Az adatvédelmi szabályzatot elolvastam, és elfogadom.

Regisztráció

Kérjük olvassa el figyelmesen az alább látható üzletszabályzatot. A regisztráció csak az üzletszabályzat elfogadása után folytatható.

Cellect Hungary Kft. - INTERNET ÁRUHÁZ ÜZLETSZABÁLYZATA

Árak:

Web áruházunkban a nettó árak kerülnek feltüntetésre, tehát nem tartalmazzák a 27% általános értékforgalmi adót (ÁFA-t)! Fenntartjuk a jogot áraink előzetes bejelentés nélküli változtatására.
Megrendelt áru átvétele:
A személyes átvételtől eltérő vásárlás esetén a szállítások átfutási ideje kb. 1 munkanap, de függ az igénybe vett kézbesítő rendszertől, az átfutási időt a Cellect Hungary Kft. nem tudja garantálni.

Árukészlet:

Ajánlataink minden esetben a készlet erejéig érvényesek, nem minden esetben tudjuk a megrendelt mennyiséget biztosítani. Fenntartjuk a jogot árukészletünk előzetes bejelentés nélküli változtatására.

Áru ellenértékének Kifizetése:

Egyedi megállapodások alapján készpénzben, utánvéttel, átutalással.
Az oldalak használata:
A Cellect Hungary Kft. az alábbi internetes oldalakon (a továbbiakban oldalak) található anyagok kizárólag személyes, kereskedelmi és nem kereskedelmi célú tanulmányozását és letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy Ön az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja. Az itt található anyagok módosítása, reprodukciója, nyilvános közzététele, bemutatása, terjesztése, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló, vagy kereskedelmi célzatú felhasználása eljárást von maga után. A jelen feltételek értelmében ezen anyagok más internetes oldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos a Cellect Hungary Kft. előzetes engedélye nélkül. Az oldalakon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi, szabadalmi és egyéb jogszabályokba ütközhet. A jelen feltételek bármilyen megszegése értelmében Ön az oldalak használatára vonatkozó engedélyt automatikusan elveszíti és az innen korábban szerzett minden információt köteles haladéktalanul megsemmisíteni.

Személyes adatok:

Amennyiben Ön olyan információt közöl ezeken az oldalakon, amelyekkel az Ön személye azonosítható, mind Ön, mind a Cellect Hungary Kft. elfogadja, hogy ezeket az információkat a Cellect Hungary Kft. internetes adatvédelmi nyilatkozatának és a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelő bánásmódban részesíti. A Cellect Hungary Kft. személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Külön rendelkezés hiányában a Cellect Hungary Kft. a későbbiekben tájékoztatja Önt akcióiról és újdonságairól.
Felhasználói közzétételek:
Az Ön által a jelen oldalakra küldött vagy átvitt anyagok, információk vagy egyéb közlemények nem tekintendők sem titkosnak, sem a szellemi alkotásokat megillető jogi védelem alatt állónak. A Cellect Hungary Kft. ezen, közleményekkel kapcsolatosan semmiféle kötelezettséget nem vállal. A közlemények elküldésével Ön beleegyezik, hogy a Cellect Hungary Kft. által ezen közlemények és minden ehhez kapcsolódó objektum, mely bármilyen módon adat, vagy információ közlésére alkalmas, kereskedelmi vagy egyéb célra szabadon másolható, közzé tehető, terjeszthető, módosítható, illetve egyéb módon szabadon felhasználható. Tilos bármely jogellenes, fenyegető, rágalmazó, becsületsértő, közszeméremsértő, pornográf vagy egyéb módon jogszabályba ütköző anyagok jelen oldalakra, illetve a jelen oldalakról történő elküldése vagy átvitele, tárolása.

Egyéb internetes kapcsolatok:

A jelen oldalakról lehetőség nyílik más, külső internetes oldalakra való csatlakozásra. Az ezen oldalakról nyíló kapcsolódási lehetőségek nem tartoznak a Cellect Hungary Kft. jogkörébe. A Cellect Hungary Kft. a külső internetes oldalak áttekintésére nem köteles és nem is áll módjában, így az oldalakért, vagy azok esetlegesen elítélhető tartalmáért felelősséget nem vállal, az előzőekből következően az ilyen oldalak, illetve a rajtuk fellelhető információk, szoftverek, termékek vagy más anyagok, illetve a felhasználásukból származó károk, kizárólag a felhasználó saját felelősségére történik.

Szavatosság, Jótállás kizárása:

A Cellect Hungary Kft. nem garantálja, hogy a jelen oldalakon találhatóak, pontosak és teljesek, az oldalakon található anyagokat a Cellect Hungary Kft. bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja. A változásokból származó károkért a Cellect Hungary Kft. nem vállal semminemű felelősséget.

Alkalmazandó jog:

A jelen feltételek a Magyar Köztársaság jogi szabályozása alapján, annak figyelembe vételével készültek, és e jogszabályok hatálya alá tartoznak. Ellentmondó jogszabályok alkalmazásának módjára vonatkozó jogelvek és elméletek alkalmazása kizárt. A jelen oldalak használatának következtében felmerülő bármely jogvita eldöntésére a Cellect Hungary Kft. székhelye szerinti bíróság az illetékes. A jelen oldalakat a Cellect Hungary Kft. szerkeszti Magyarországon, így jelen oldalakra a magyar jog az irányadó.

Vegyes rendelkezések:

A Cellect Hungary Kft. jogosult a fenti feltételek tartalmát naprakész állapotba hozni, azt bármikor módosítani. Tanácsoljuk, hogy a jelen oldalakat időről-időre ismét tanulmányozza át, hogy a mindig időszerű, Önre kötelező erejű információk birtokában legyen. Jelen rendelkezések egyes szabályai az internetes oldalakon kifejezetten megjelenő helyi szabályozás értelmében érvényüket veszíthetik.
Az oldalon fellelhető valamennyi kép illusztráció, a termékek a valóságban eltérőek lehetnek.

Garancia (jótállás):

Egyes termékekhez a jogszabályokban meghatározott feltételek szerint, a gyártó illetve a Cellect Hungary Kft. jótállási jegyet mellékel, a garancia időtartama a jótállási jegyen található. A garanciális feltételek a gyártók, vagy a forgalmazó által megjelölt garanciális időn belül, csak a márkaszervizekben, vagy üzletünkben érvényesíthetőek. Minden gyártó, a Vásárlóknak kedvezőbb jótállást biztosíthat a jogszabályokban meghatározottaknál, részletes tájékoztatást a gyártók honlapján, ügyfélszolgálatán kaphat. A garancia - amennyiben a termékhez kiállított számlán, vagy garancialevélen másképp nem szerepel - a Cellect Hungary Kft. szervizében, 1101 Budapest, Albertirsai út 3. szám alatt érvényesíthető.

INTERNETOLDALAINK HASZNÁLATÁVAL ÖN AUTOMATIKUSAN ELISMERI A FENTI FELTÉTELEKET. AMENNYIBEN HASZNÁLATI FELTÉTELEINKKEL NEM ÉRT EGYET, KÉRJÜK, NE HASZNÁLJA INTERNETES ÁRUHÁZUNKAT!

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES