Tesla okos kültéri PIR kamera, akkumulátorral

TSL-CAM-SNAP11S
Nettó ár:23 614 Ft
Bruttó ár:29 990 Ft
Készleten:
Következő szállítmány: 2023.10.06
Általános adatok

Az okos mozgásérzékelőnek és a 10 méteres hatótávolságnak köszönhetően a kamera még sötétben vagy rossz időjárási körülmények között is éles képeket rögzít. Beépített akkumulátora akár 3 hónapra elegendő energiát biztosít, így a konnektorok miatt nem kell aggódnia.


Termékleírás


Full HD felbontás

A TESLA kültéri okos kamera, PIR akkumulátorral 1/2,9""-os, 2 megapixeles CMOS érzékelőt használ, változtatható képkocka-sebességgel. Ez mindig éles, részletgazdag képeket eredményez. Ne aggódjon, sötétben, az IR-fénynek köszönhetően is mindig jó minőségű felvételt ad a kamera.


PIR érzékelő

A passzív infravörös mozgásérzékelővel (PIR) felszerelt kamera ugyanazt a technológiát használja, amelyet a hagyományos otthoni riasztórendszerekben is megtalálhatunk. A PIR-érzékelőnek köszönhetően, minimális energiafelhasználás mellett, a kamera minden fényviszony mellett hatékonyan érzékeli a mozgást. Ez teszi ideális biztonsági kamerává az eszközt.


Akkumulátorral működik

A 9600mAh újratölthető Li-ion akkumulátor elegendő töltéssel látja el a kamerát, akár 90 napon át. Ez lehetővé teszi azt is, hogy a kamerát olyan helyekre telepítse, ahol nincs folyamatos áramellátás.


Akár 90 napra elegendő energia

A kamerát egy 9600 mAh kapacitású, újratölthető Li-ion akkumulátor táplálja, amely tapasztalataink szerint akár 3 hónapig is kibírja egy feltöltéssel. Ennek eredményeképpen a kamerát olyan helyekre is felszerelheti, ahol nincs áramforrás.


Magyar nyelven is elérhető alkalmazás

Ha rajong az okos eszközökért, vagy okosotthona van, a TESLA okos kamerát kedvelni fogja! Kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa rendszereivel is. Ráadásul az összes beállítás könnyedén kezelhető egy iOS és Android rendszerre is elérhető alkalmazáson keresztül. A Wi-Fi-t 2,4 GHz-es frekvenciára kell állítani a helyes párosítás érdekében.


Full HD felbontású kép

A készülék 1/2,9""-os CMOS-érzékelővel rendelkezik, 2 megapixeles felbontással és változtatható képkocka-sebességgel.


Egy érzékelő, amely érzékeli a mozgást viharban és sötétben is

A TESLA okos kamera legkiemelkedőbb jellemzője az infravörös érzékelő, amely képes a legkisebb mozgást is érzékelni szélben, viharban vagy rossz fényviszonyok között. Ráadásul ez a technológia nagyon energiatakarékos, ami megnöveli a készülék akkumulátorának élettartamát.


Felhőalapú tárolás - Igen

Érzékelési szög - 130°

Felbontás - 1920 x 1080 px

Érzékelő típusa - 1/2,9‘‘ 2MPx, CMOS

IR távolság - ≤10 m

Objektív - 3,2 mm F2,0

Tárolás - microSD kártya

Áramfelvétel - Li-Ion 9600 mAh, újratölthető

Méretek - 57 x 62 x 100 mm

Csatlakozás - Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n

Funkciók - Intelligens mozgás

Mobilalkalmazás TESLA Smart - Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES