Tesla Mini okos kamera (2022)

TSL-CAM-MINI22S
Nettó ár:10 228 Ft
Bruttó ár:12 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

Tesla Mini okos kamera (2022)


Egy intelligens beltéri kamera figyeli mindazt, ami az otthonában történik. Kompakt méreteivel gond nélkül rögzít kiváló minőségű, részletgazdag Full HD felbontású videót, LED fény segítségével félhomályban és teljes sötétségben is. A beállítások széles skálájával, intelligens funkciókkal és kétirányú hanggal rendelkezik.

 

· éjszakai látás

· Utófény 10 m-ig

· kétirányú audiokommunikáció

· Tesla Smart alkalmazás

 

Intelligens funkció

 

Maga a Tesla Smart Camera Mini (2022) intelligens algoritmusok és érzékelők segítségével érzékeli a szokatlan hangokat és mozgásokat, és valós időben értesíti Önt az okostelefonon keresztül, ha például valaki betöri az ablakot, vagy ha gyermek folyamatos sírását hallja. A kiváló minőségű videofelvételt hanggal is elmentik, a kétirányú hangzásnak köszönhetően például elriaszthatja a nem kívánatos látogatót, vagy megnyugtathatja a gyermeket vagy házi kedvencet, ha a kamerán keresztül beszél hozzájuk.

 

Speciális beállítási lehetőségek

 

Szeretné, hogy a kamera csak akkor rögzítsen, amikor Ön munkahelyen vagy szabadságon van? Egyszerűen beállíthat egy privát módot, hogy például minden nap délután öt óra után éjfélig automatikusan kikapcsoljon. Vagy állítsa be azt a látómezőt, amelyre a kamera fókuszálni fog. A magánélet fokozottabb tiszteletben tartása és az új dizájn mellett a 2022-es generáció továbbfejlesztett intelligens jeleneteket, modernizált hardvert és gazdag beállítási lehetőségeket is kínál.

 

Széles körű kapcsolat

 

Az intelligens kamera szinkronizálja az adatokat okostelefonjával, és a felvételt a felhőbe vagy SD-kártyára menti, ahogy Önnek tetszik. A Tesla Smart alkalmazás cseh nyelvű, és minden operációs rendszerrel működik, Android és iOS rendszerrel, valamint kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatással. A készülék tápellátása konnektorból vagy power bankból történik.

Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES