Tesla otthoni biztonsági kamera 360°-os (2022)

TSL-CAM-17S
Nettó ár:14 165 Ft
Bruttó ár:17 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
Tesla Smart Camera 360 (2022)

Egy intelligens beltéri kamera figyeli mindazt, ami az otthonában történik. Folyamatosan figyeli a mozgást a környezetében, és automatikusan mögé fordul mindkét tengelyben – vízszintesen és függőlegesen. A beállítások széles skálájával, intelligens funkciókkal és kétirányú hanggal rendelkezik. A LED lámpák segítségével kiváló minőségű, Full HD felbontású videófelvételeket készít még félhomályban és teljes sötétségben is.

· 360°-os elforgatás és hangot és mozgást követő automatikus mozgás
· éjszakai látás
· Utófény 10 m-ig
· kétirányú audiokommunikáció


Intelligens funkció

A Tesla Smart Camera 360 (2022) maga is érzékeli a szokatlan hangokat és mozgásokat intelligens algoritmusok és érzékelők segítségével, és valós időben értesíti Önt okostelefonon keresztül, ha például valaki betöri az ablakot, vagy ha valaki kitartó gyereksírást hall. A kiváló minőségű videofelvételt hanggal is elmentik, a kétirányú hangzásnak köszönhetően például elriaszthatja a nem kívánatos látogatót, vagy megnyugtathatja a gyermeket vagy házi kedvencet, ha a kamerán keresztül beszél hozzájuk.

Speciális beállítási lehetőségek

Azt szeretné, hogy a kamera csak akkor rögzítsen, amikor Ön munkahelyen vagy szabadságon van? Egyszerűen beállíthat egy privát módot, hogy például minden nap délután öt óra után éjfélig automatikusan kikapcsoljon. Vagy állítsa be azt a látómezőt, amelyre a kamera fókuszálni fog. A magánélet fokozottabb tiszteletben tartása és az új dizájn mellett a 2022-es generáció továbbfejlesztett intelligens jeleneteket, modernizált hardvert és gazdag beállítási lehetőségeket is kínál.

Széles körű kapcsolat

Az intelligens kamera szinkronizálja az adatokat okostelefonjával, és a felvételt a felhőbe vagy SD-kártyára menti, ahogy Önnek tetszik. A Tesla Smart alkalmazás cseh nyelvű, és minden operációs rendszerrel működik, Android és iOS rendszerrel, valamint kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa szolgáltatással. A készülék tápellátása konnektorból vagy power bankból történik.

Felbontás: 1920 x 1080
Tápellátás: DC5V, 1A
Képérzékelő: 1/2,9 ’’ 2MPx, CMOS
IR távolság: 10 m
Lencse: 3,6mm@F2.0
Méretek: 73 x 78 x 121 mm
Döntési tartomány: -15°-tól 40°-ig
Tárhely: MicroSD kártya, felhő, NVR
Jellemzők: Intelligens mozgás- és hangérzékelés, pásztázás és billentés, kétirányú hang, ONVIF
Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES