Tesla Smart Aroma Diffúzor

TSL-AC-JS01W
Nettó ár:15 740 Ft
Bruttó ár:19 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
Tesla Smart Aroma Diffúzor

Stílusos Tesla Smart aroma diffúzor

 

Még mindig nem tudod, mi hiányzik otthonodból a tökéletességhez? Próbáld meg illattal kihangsúlyozni a szobád megjelenését! A Tesla Smart aroma diffúzor nagyobb helyiségek illatosítására is alkalmas, a LED világítás pedig tovább fokozza a hangulatot. Az aroma diffúzor párásító teljesítménye óránként 30 milliliter, így akár 20 m2-es helyiségeket is gond nélkül el tud árasztani illattal. A Tesla Smart diffúzor kompatibilis aTuya platformmal.

 

Az aroma diffúzor nagyobb terekkel is megbirkózik

 

Illatosíts be akár 20 m2-es helyiségeket! Töltsd meg a Tesla Smart diffúzort vízzel, és élvezd a nyugalom pillanatait. A tartály térfogata 200 ml, és ha újratöltésre van szükség, az aroma diffúzor automatikusan kikapcsol, hogy elkerülje a károsodást.

 

Stílusos LED világítás

 

A hangulatot a LED világítás teszi teljessé, amellyel Tesla Smart aroma diffúzort felszerelték. 7 szín közül választhatsz. A másodpercenkénti 2,4 millió rezgésnek köszönhető legfinomabb köd, kellemes illat és nyugtató fény. Minden egyben a dizájnos aroma diffúzorban.

 

A Tesla Smart diffúzor egyszerű használata

 

Töltsd le a Tesla Smart alkalmazást a mobiltelefonodra, hogy könnyedén beállíthasd és vezérelhesd az aroma diffúzort az aktuális igényeidnek megfelelően. A diffúzor két üzemmóddal rendelkezik - folyamatos, amely 5 órán keresztül folyamatosan működik, és időszakos, amely akár 10 órán keresztül is mehet. A mobilalkalmazás kompatibilis a Google Home és az Amazon Alexa személyi asszisztensekkel is, amelyek többek között ahangvezérlést is támogatják.

 

A Tesla Smart aroma diffúzor fő jellemzői

 

-Stílusos Tesla Smart aroma diffúzor

-A legfinomabb köd 2,4 millió oszcillációval másodpercenként

-Akár 20 m2-es szobát is beillatosíthatsz

-A tartály térfogata 200 ml

-Két üzemmód - folyamatos és szakaszos működés

-A Tesla Smart aroma diffúzor automatikusan kikapcsol, ha kifogy belőle a víz

-LED világítás teszi teljessé a hangulatot

-Egyszerű vezérlés

-Kompatibilis a Tesla Smart mobilalkalmazással

-A Google Home és az Amazon Alexa támogatása

 

 

Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES