Tesla okos légtisztító, Pro L

TSL-AC-AP3006
Nettó ár:70 858 Ft
Bruttó ár:89 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
A légtisztító teljesítménye lehetővé teszi, hogy akár 40 m2-es helyiségekben is megtisztítsa és felfrissítse a levegőt. Elnyeli a port és a polleneket, megszünteti a kellemetlen szagokat, és eltávolítja a vírusokat és baktériumokat. iOS és Android rendszerű mobilalkalmazáson keresztül egyszerűen vezérelhető.

Termékleírás

UV-fény
A 253,7 nm hullámhosszú hidegkatódos ultraibolya fény hatékonyan elpusztít számos baktériumot és vírust, valamint megakadályozza a baktériumok és vírusok szaporodását.

Ionizáció
A negatív ion generátor nagyszámú negatív iont termel, erős abszorpciós képességgel rendelkezik, tehát egyszerűen megszünteti a kellemetlen szagokat. A negatív ionok hatására a baktériumok elveszítik fertőző hatásukat és ártalmatlanná válnak. Ezenkívül a negatív ionok nem csak megtisztítják, hanem fel is felfrissítik a levegőt.

Aktív szénszűrő
A szénszűrő hatékonyan elnyeli az illékony szerves vegyületeket, beleértve a kellemetlen szagokat és különféle káros gázokat.

Fotokatalitikus szűrő
A fotokatalitikus szűrőben található TiO2 erősen reagál, amikor UV-fénynek van kitéve. Hatékonyan bontja a formaldehidet, toluolt (alkilbenzolt), xilolt, illékony anyagokat és más szennyező anyagokat.

HEPA szűrő
A HEPA a High-Efficiency Particulate Air rövidítése; drasztikusan csökkenti az allergének és baktériumok, például a pollenek, a szmog és a vírusok terjedését a légkörben. A HEPA szűrőt eredetileg a NASA számára fejlesztették ki, és széles körben használják kórházakban, hogy a levegőt káros anyagoktól mentesen és tisztán tartsák.

Mosható előszűrő
A készülék olyan mikrofiltert használ, amely hatékonyan blokkolja a 2,5 mm-nél nagyobb szál részecskéket. Akár tízezerszer is tisztítható. Megakadályozza a nagy részecskék, például a háziállat szőr, a korpa és a durva por stb. visszajutását a levegőbe.

Teljesen automatikus működés
Ha pragmatikusan gondolkodik, értékelni fogja a levegőminőség-érzékelő funkciót. Az érzékelő folyamatosan figyeli a helyiség levegő minőségét, és beállítja a légtisztító teljesítményét, hogy otthonában mindig optimális legyen a levegőminőség. Ha kedveli a légtisztítókat, akkor kedvére lesznek a mobilalkalmazásban a beállítás funkciók. Egy okostelefonhoz több, akár azonos típusú eszköz is csatlakoztatható. A helyes párosításhoz a Wi-Fi-t 2,4 GHz-es frekvenciára kell állítani. Az eszköz tápellátása kábellel történik.

Az UV-fény eltávolítja a mérgező anyagokat
A formaldehid a forgácslapokban, szőnyegekben, ruhákban, kozmetikumokban vagy játékokban található, és a levegőbe kerül, a WHO szerint pedig rákot okozhat. Szerencsére ez a légtisztító az UV-fénynek és a titán-dioxid rácsnak köszönhetően kiszűri a levegőből ezt az anyagot - és vele együtt a toluolt, a xilolt vagy a benzolt is.

Friss levegő, mint egy kiadós zápor után
Ön is szereti a nyári zivatar utáni frissítő levegőt? Ezzel a légtisztítóval bármikor megteremtheti ezt a frissítő levegőt az otthonában. A légtisztító ionizátorral rendelkezik, amely egészséges anionokat bocsát ki a környezetbe - tehát pontosan azt teszi, amit a természetben a vihar tesz.
 
A szűrő akár az emberi hajszálnál százszor kisebb részecskéket is elnyel
A légtisztító szíve a HEPA szűrő, amely az emberi hajszálnál akár 200-szor kisebb részecskéket is elnyeli. Ha Önt a számok győzik meg inkább: a szűrő a legfeljebb 0,3 mikronos részecskék 99%-át elnyeli. A pornak és a polleneknek esélyük sincs, ami különösen az asztmások és az allergiában szenvedők számára nagyszerű hír.

A PM0,5 méretű megbirkózik
A hatékonyság elérésére tervezett minőségi szűrőkészlet a nagyon apró, akár 0,5 µm átmérőjű részecskéket is elnyeli.

Légáramlás  - 360 m³/h
Lefedettségi terület  - 25 – 43 m²
Zajszint  - 20 – 65 dB
Felvett teljesítmény  - 30 W
Súly  - 7 kg
Érzékelők  - PM2.5, hőmérséklet, páratartalom, környezeti fény
Szűrőtípus  - Előszűrő, aktív szénszűrő, HEPA szűrő, fotokatalitikus TiO2 szűrő
Légkezelés  - Ionizáció, UV-fény (253,7 nm)
Méretek  - 410 x 210 x 636 mm
Csatlakozás  - Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n
Mobilalkalmazás TESLA Smart  - Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+

Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES