Samsung WatchActive 2 okosóra,40mm,RosG,Lila szíj

OSAM-SM-R830NADA
Nettó ár:66 921 Ft
Bruttó ár:84 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
Folyamatos visszajelzések a csuklódra helyezett életmód és egészségügyi partnerrel, aki mindig a megfelelő pillanatokban lát el tanácsokkal. Nagyobb kijelzőn fogadhatod egészségeddel kapcsolatos információkat, egy olyan órával, amely szem előtt tartja a jólléted. A Galaxy Watch Active2 jelzi, hogy egy-egy pillanatban mire is lenne szüksége a szervezetednek.

Kialakítás
Egyedi és kényelmes viselet a csuklón

Válaszd ki, milyen külsőt és funkciókat kapjon jóllétedet elősegítő partnered, amelyet le sem akarsz majd venni. A Galaxy Watch Active2 okosórát több módon is személyre tudod szabni: kiválaszthatod, hogy Bluetooth vagy akár LTE kapcsolattal is rendelkezzen, 40 vagy 44 mm-es, rozsdamentes acél vagy pehelykönnyű alumínium, és a szíjválasztéka is rendkívül sokszínű. Válassz a stílusodnak megfelelő színt! Most már az új, rózsaarany színvariáns is elérhető kínálatunkban.

Tágítsd ki a teret!

Maximális kijelzőméret és zavartalan látvány fogad egy karcsú órafejen, amelyet a gyors kezelést segítő, érintéssel irányítható keret vesz körbe.
A Galaxy Watch Active2 nagyobb méretű kijelzővel, letisztult, fekete háttérrel, valamint alig észrevehető kerettel készült,
így még nagyobb felületen tudod áttekinteni a szükséges információkat.

Válaszd az a típust,
amely illik
a stílusodhoz!
#withGalaxy

Öltözékedhez illő megjelenés az okosórád számlapján

Fejezd ki magad az egyedi számlappal, amely harmonizál a megjelenéseddel és a hangulatoddal. Ha készítesz egy képet a ruhádról, a Galaxy Watch Active2 ennek megfelelően állítja be az óra számlapját.

Személyre szabható okosóra

Válogass a különböző stílusok és színek között! Válassz a széles szíjválasztékból,
és állítsd össze a saját Galaxy Watch Active2 órádat!

Élmény
Kövesd nyomon
az edzést
a csuklódon!

A Galaxy Watch Active2 követi a mozgásodat, csak csuklódra kell helyezned, és már indulhat is az edzés! Mivel az úszás is szerepel az automatikusan nyomon követhető sportágak között, mostantól hétféle tevékenység automatikus rögzítésére van lehetőséged, a kézi nyomon követés pedig minden tevékenységhez használható, és közülük több tucatot tudsz rögzíteni. A futóedző funkció valós időben ad végrehajtható tanácsokat.

Mutass némi
versenyszellemet!

Az edzés sokak számára motiválóbb, ha társaságban végzik.
Rendezzetek például lépésszámláló versenyt a Csoportos kihívásban! Eddz együtt barátaiddal, vagy vegyél részt nyilvános versenyeken, hogy fenntartsd a motivációd és elérd a kitűzött céljaid!

Az egészséges életmód a tiszta elménél kezdődik

Ez az óra gondoskodik a testedről és az elmédről egyaránt. Használd a stressz-szint-mérő funkciót, hogy monitorozni tudd a stressz mértékét, amikor feszültnek érzed magad! Kövesd a javasolt légzőgyakorlatokat és szerezd vissza a nyugalmad!

Fontos emlékeztető. Moss kezet!

A kézmosásra vonatkozó emlékeztetők kiváló segítséget nyújtanak a személyes higiéné fenntartásában. Állítsd be az emlékeztetőket, hogy meghatározott időközönként figyelmeztessenek, eljött a kézmosás ideje. Az alkalmazás automatikusan észleli, amikor kezet mosol és visszaszámlál, hogy alapos munkát végezz. Egy fontos emlékeztető, amely segít az egészség megőrzésében.

Pulzusmérés
a nyugalmad
érdekében

Az egészségi állapotod figyelemmel követése a Galaxy Watch Active2 legfőbb feladata. A csuklóra simuló kialakítás és az órafej hátoldalára szerelt nyolc fénydióda segíti, hogy feladatát megfelelően tudja ellátni. Az egészségi állapot figyelemmel kísérésének része a pulzusfigyelés is. Az óra jelez, ha az értéke túl magas vagy túl alacsony. 

Legyen egy kiváló
asszisztensed!

Lépj előre az életben az okos asszisztenssel a csuklódon! Irányítsd a kamerát, gazdagítva ezzel a fotózási élményeid, nézd át és kedveld a bejegyzéseket a közösségi oldalakon, fordíts akár útközben is! Az újonnan hozzáadott futó alkalmazás ikon megjeleníti az éppen aktív alkalmazás ikonját az óra számlapján, hogy könnyedén hozzáférhess, a Wi-Fi-vel pedig könnyedén fogadhatod bejövő hívásaid is.

Maradj elérhető a telefonod nélkül is!

Vidd magaddal az összes kontaktodat, üzenetedet és zenédet az LTE-kapcsolattal rendelkező útitársaddal, a telefonod pedig hagyd otthon nyugodtan. Menj el futni a tudattal, hogy bármikor elérhető vagy. Streameld a kedvenc zenéidet, vagy töltsd le őket, mielőtt lassabb adatkapcsolattal rendelkező területre érsz.

Teljesítmény
Hosszú időre elegendő energia

Bátran vidd magaddal hosszú utakra a Galaxy Watch Active2-t! Normál használat mellett akkumulátora hosszú ideig bírja. Ha pedig hazaértél, helyezd a kompakt, mágneses vezeték nélküli töltőre, amelyen ismét erőre kap – és ehhez külön aljzatra és kábelre sincs szükség.

Bírja
a gyűrődést

Az órát akár járatlan utakra is magaddal viheted. A Galaxy Watch Active2 jól bírja a gyűrődést: IP68 és 5ATM szabvány szerinti víz- és porállósággal rendelkezik, katonai szintű ellenálló képessége miatt pedig a legkülönbözőbb körülmény között is megállja a helyét.

Appok a fejlődésedhez

Nyiss új ablakot a lehetőségekre, és válogass a Galaxy modellekhez készült, illetve a külső felek által fejlesztett alkalmazások széles kínálatából!
Töltsd le az alkalmazásokat, így megalkothatod saját, személyre szabott okoseszközödet, amely útközben is rendelkezésedre áll, és még a csuklódról sem kell levenned.

Csatlakozz
az eszközödhöz

Széleskörű kompatibilitás Galaxy és egyéb okostelefonokkal.
Nézd meg, melyik készülékek kompatibilisek
a Galaxy Watch Active2-vel.
Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES