Samsung Galaxy Buds+ wireless fülhallgató, Fekete

OSAM-SM-R175NZKA
Nettó ár:35 425 Ft
Bruttó ár:44 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
Ez a fülhallgató megváltoztatja a
zenehallgatás élményét.

Bemutatjuk a Galaxy Buds+ fülhallgatót. Ez az első,
vezeték nélküli fülhallgatónk kétutas hangrendszerrel,
AKG hangzással, telt magas és mély hangzással,
kristálytiszta telefonhívásokat lehetővé tévő, adaptív 3 mikrofonos rendszerrel és hosszantartó,
erős akkumulátorral, mindez a minőségi hangélmény szolgálatában.

Lenyűgöző hangminőség

Merülj bele a zenébe!
A gazdag, természetes hangzást tovább erősíti a Galaxy Buds+ új, kétutas dinamikus hangszórórendszere. Az erőteljes basszus és a tisztán szóló magas hangok hallatán mindig ritmusra lépkedhetsz majd.

Hangsúlyosabb mikrofon, kevesebb zaj

Beszélgess anélkül, hogy kiabálnod kellene!
Kristálytiszta telefonhívások és páratlan hangminőség vár a két innovatív külső mikrofonnak köszönhetően, amelyek átveszik a hangod, és kiszűrik belőle a háttérzajokat.

Alkalmazkodik a zajokhoz,
így neked nem kell.

A Galaxy Buds+ adaptív,
3 mikrofonos rendszere pedig biztosítja, hogy a hangodat ne nyomhassák el a zavaró külső zajok.
A két külső mikrofon együttműködik a belső mikrofonnal,
így miközben telefonálsz,
a mikrofonok kizárják a téged körülvevő hangokat és zajokat.

A hangminőség, ami magával ragad.

Az AKG által hangolt, kiegyensúlyozott térbeli hangnak köszönhetően még nagyobb élmény lesz beletemetkezni a saját zenéidbe és videóidba. A lenyűgöző minőségű hang tiszta és természetes – így még szívesebben hallgatsz majd podcastokat, hangoskönyveket és persze másokat a telefon másik végén.

Csak hallgasd, hallgasd és hallgasd!

Töltöttség, ami mozgásban tart.
A zenehallgatást nem árnyékolja be az akkumulátor-üzemidő miatti aggodalom. Egyetlen feltöltéssel akár 11 órán át hallgathatsz zenéket megszakítás nélkül*, valamint ez az időtartam a Galaxy Buds+ töltőtokját használva együtt akár egészen 22 órára növekedhet*.

Csak fülhallgatóval
11 óra*
 
Töltőtok használatával
22 óra*

Gyorstöltés a rövid szünetekben.
Töltési idő
3 perc*
 
Lejátszási idő
akár1 óra*

Vezeték nélküli fülhallgató, vezeték nélküli töltés.

Az akkumulátorba Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltőn keresztül is tudsz új életet lehelni, de ehhez akár töltőre sincs szükséged, hiszen közvetlenül a Galaxy okostelefonodról is feltöltheted. 1

Egy pár fehér színű, felnyitott töltőtokban lévő Galaxy Buds+ fülhallgató egy fekete színű, kerek vezeték töltőpadra van helyezve; a töltőből az áramot jelképező animált rajzok áramlanak ki.

Tudja, mikor kell feltölteni.

Az okostelefonnal ellenőrizheted, mekkora külön-külön a két fülhallgató és a töltőtok akkumulátortöltöttsége, így mindig tudni fogod, mikor jött el a feltöltésük ideje.

A külseje is ütős.

A vékony, kompakt megjelenésű Galaxy Buds+ többféle színben, ergonomikus kialakítású fülharanggal és tökéletesen a fül belsejébe simuló, szárnyas fültámasszal rendelkezik, amely megkönnyíti a hosszabb viselést. Így nyugodtan mozoghatsz, miközben a füledben szól a zene. 

Azt hallhatod, amit szeretnél.

Te adhatod meg, hogy mennyire hallatsszon be a külvilág, hogy figyelni tudj rá, és bármikor kapcsolódni tudj hozzá. Ha szükséged van a külső környezetre, kapcsold be a Környezeti hang funkciót – és ezután ki sem kell venned a füledből a fülhallgatót.

A vezérlése egyetlen koppintás.

A lejátszási listák átpörgetése, a hívások fogadása és a hangerő beállítása csupán néhány koppintás a fülhallgatón. Annak érdekében, hogy még inkább ura maradj a helyzetnek, és függetlenedni tudj a telefonodtól, saját koppintási parancsokat is beállíthatsz.

Csatlakozás egyetlen lépéssel.

A Galaxy Buds+ akár egyetlen lépéssel is párosítható a Samsung-fiókodhoz tartozó kompatibilis eszközökhöz. Leválasztanod sem kell, a Bluetooth-kapcsolat gond nélkül átkerül a telefonról a táblagépre, illetve más Samsung eszközökre.
Kompatibilitás Helyettesítő termék

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES