5. AKG Y500 on-ear wireless fejhallgató, Fekete

AKG-Y500-BK
Nettó ár:35 425 Ft
Bruttó ár:44 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
Szabad vezérlés

A karcsú Y500 fejhallgatóval vezeték nélkül streamelheted a kedvenc számaidat, bárhol is jársz. Amikor leveszed a fejhallgatót, a zenelejátszás szünetel, és amikor visszaveszed, újraindul, a hangerő és a hívásfogadás pedig a fülpárna borításán lévő vezérlőkkel szabályozható. A hosszú akkumulátor-üzemidőnek és a gyorstöltésnek* köszönhetően megállás nélkül szólhat a zene.

Az AKG-től megszokott hangzás

Az AKG célja, hogy olyan hangélményt nyújtson, amely ösztönzi a kreatív kifejezést. Az egyensúly egyenletes, többdimenziós hangzást biztosít, a rendkívüli részletességnek köszönhetően pedig minden hangszert ki lehet venni. Hallgasd a zenét úgy, ahogy azt a zenész megálmodta, és meríts belőle inspirációt.

Ambient Aware technológia

Egyetlen gombnyomással szabályozhatod, hogy mennyi környezeti zajt szeretnél beengedni, így a zenébe mélyedve azért a külvilágra is odafigyelhetsz.

Automatikus lejátszás és szüneteltetés

Ha leveszed a fejhallgatót, a zenelejátszás automatikusan szünetel. Amint visszahelyezed a füledre, a zene azonnal elindul.

Többfunkciós vezérlők a fülpárna borításán

A hangerőt és a hangszinteket közvetlenül a fejhallgatóról, egyszerűen, a fejhallgató levétele nélkül szabályozhatod.

Stílusos, kényelmes kialakítás

Az alumínium díszítőelemekkel, puha tapintású fejpánttal és memóriahabos fülpárnákkal rendelkező Y500 modellt kényelemre és tartósságra tervezték. A visszafogott kialakítás és a megújult színösszeállítás gondoskodik róla, hogy a fejhallgató kinézete felvegye a versenyt a hangzásával.

Zökkenőmentes csatlakozás, egygombos vezérlés

A többpontos csatlakozás révén egyszerre két Bluetooth-eszközzel is párosítható, továbbá intuitív, zökkenőmentes váltást tesz lehetővé az eszközök között. Az univerzális, egygombos távvezérlő kábellel pedig könnyedén szabályozhatod a zenéidet és a hívásaidat is.

Hosszú akkumulátor-üzemidő, gyorstöltéssel

Élvezd a zenét aggodalom nélkül, az akár 33 órás üzemidővel. Egy gyors, 5 perces töltéssel további egy óráig hallgathatsz zenét.*
Kompatibilitás
Helyettesítő termék

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES