Shelly Plug Wi-Fi hálózati csatlakozó, max 3.6 KW

SHELLY-PLUG
Nettó ár:7 866 Ft
Bruttó ár:9 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

A Shelly Plug a legintelligensebb Wi-Fi csatlakozó a piacon, amely automatikusan ellenőrzi a világítás, a fűtés és minden más csatlakoztatott elektromos készüléket a házban.

 

Wi-Fi csatlakoztatva - Csatlakoztassa Shelly-t Wi-Fi hálózatához és élvezze otthona irányíthatóságát telefonján keresztül.

 

Teljesítményfelvétel - A Shelly Plug minden készüléket kikapcsol, ha eléri az előre meghatározott energiafogyasztási szintet.

 

Ingyenes Cloud – A Shelly Plug kezeléséhez mindössze egy okostelefon és a Shelly Cloud ingyenes mobil alkalmazás szükséges.

 

Mobilalkalmazás-vezérlés - Az eszközök be- és kikapcsolása közvetlenül az okostelefonról vagy a táblagépről.

 

Akár 3500 W-ig - A Shelly Plug segítségével számos készüléket és fogyasztót felügyelhet.

 

 Visszaszámláló - Nincs több elfelejtett bekapcsolt készülék. Az integrált visszaszámláló automatikusan kikapcsolhatja a sütőt egy óra múlva.

 

Otthonodat bárhonnan ellenőrizheted

 

A Shelly Cloud - saját felhőszolgáltatás és adattárolás – egyszerű megoldás Shelly eszközök kezelésére.

A Shelly Cloud egyedileg paraméterezhető az ügyfél igényeihez. A Shelly Cloud minden otthoni vagy irodai eseményekről értesítést küldhet.

A házat bárhonnan ellenőrizheti.

A Shelly Cloud felhőszolgáltatás és adattárolás – alkalmas az összes Shelly eszköz egyszerű kezelésére, értesítési opció az otthoni vagy irodai eseményekről, automatikusan.

A Shelly Cloud segítségével olyan időzített tevékenységeket hozhat létre, amelyek automatikusan végrehajtásra kerülnek az idő és / vagy az esemény alapján.

A Shelly Cloud mobilalkalmazás Android és iOS rendszerekre is rendelkezésre áll. Az asztali vagy hordozható számítógépeken és a Windows mobilon az alkalmazás WEB verziója elérhető a http://my.shelly.cloud címen.

Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES