Samsung EVO PLUS (Blue Wave) 160MB/sec 512GB

OSAM-MB-MC512SA
Nettó ár:20 465 Ft
Bruttó ár:25 991 Ft
Készleten:
Általános adatok

Örökíts meg minden pillanatot és mozdulatot


Példátlanul gyors


Az akár 160 MB/s sebességgel mindent azonnal tárolhat, tárolhat és megoszthat.


Széles körben alkalmazható


Univerzális kompatibilitás Android okostelefonokon, táblagépeken, laptopokon és játékkonzolokon.


Gyors és nagyon egyszerű


Hordozható a teljesítmény feláldozása nélkül. A szupergyors U3, Class 10 besorolású, akár 160 MB/s átviteli sebességével az EVO Plus ideális partner a bűnözésben. Az A2-es alkalmazásteljesítmény-besorolásnak és a V30-as videobesorolásnak köszönhetően minden alkalmazása a lehető legjobban fog működni, a 4K UHD-videók pedig ragyogó részletességgel jelennek meg.


Bővíthető és nagy memória


Használja végtelenül telefonját. Válassza ki az ideális tárhelyet, 64 GB-tól 512 GB-ig vagy akár 1 TB-ig. Annyi különböző kapacitással mindig van egy, amely megfelel Önnek. Nem kell többé aggódnia, hogy van-e elég memóriája, mert elegendő hely van az összes emlékének.


Rendkívül sokoldalú


Készülj fel arra, amit az élet rád dob. Az EVO Plus rendkívül sokoldalú és szinte mindennel kompatibilis, az Android okostelefonoktól és táblagépektől kezdve a hordozható játékkonzolokig és laptopokig. Így könnyedén tárolhatja és kezelheti nagyobb fájljait.


Ön teljes védelemben részesül


Hatszoros védelem. Az EVO Plus védelmet nyújt a víz, a hőmérséklet, a röntgensugarak, a mágnesek, a leejtés és a kopás és elhasználódás ellen  a legnagyobb kalandok során. Felejthetetlen emlékei megbízható tárolást érdemelnek. Ráadásul 10 éves korlátozott jótállást is garantálunk.


Samsung Magician szoftver


Engedje szabadjára az EVO Plus teljes erejét. A Samsung Magician szoftver egy könnyen használható kezelőeszköz-csomag, amely mindig a legjobb memóriakártya-teljesítményt nyújtja. Ellenőrizze a termék hitelességét, figyelje a monitor-illesztőprogram állapotát, és ellenőrizze annak teljesítményét más eszközökkel összehasonlítva.


Keltse életre az innovációkat


A Samsung NAND flash memóriája évtizedek óta olyan forradalmi technológiák alapja, amelyek minden szempontból megváltoztatták mindennapi életünket. Ez a NAND flash memória az alapja az ügyfelek memóriakártyáinak is, amely meghatározza a következő iparágvezető fejlesztést.

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES