Samsung XP5-X Plus Gaming Controller

OSAM-GP-TPU020BDABQ
Nettó ár:15 740 Ft
Bruttó ár:19 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
Mobiljátékokhoz és cloud gaminghez használható PowerA MOGA XP5-X Plus Bluetooth kontroller

Testreszabható gombkiosztás I Újratölthető akkumulátor I Vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolat I Levehető tartóval

Nagyobb fokú irányíthatóság. Nagyszerűbb játékélmény.

A MOGA XP5-X Plus Bluetooth kontroller révén a mai és az eljövendő játékokat is játszhatod androidos mobiltelefonon, táblagépen vagy számítógépen, ott és úgy, ahogy akarod. Játssz Xbox-játékokkal közvetlenül a felhőből, Xbox stílusú kontrollerrel. A csomag tartalmaz egy levehető telefontartót, egy beépített akkumulátort és egy vezetéket a töltéshez vagy a vezetéken keresztüli játékhoz, valamint a gombkiosztás is szabadon beállítható.

Játssz Xbox-játékokkal közvetlenül a felhőből

A telefonokon és táblagépeken való játék fejlődött. Játssz több mint 100 Xbox-játékkal kompatibilis mobiltelefonon vagy táblagépen közvetlenül a felhőből az Xbox Game Pass Ultimate segítségével. Játssz a legújabb Xbox Game Studio címekkel, mint például a Halo Infinite-tel már a megjelenés napján vagy az olyan korábbi sikerjátékokkal, mint az Ori and the Will of the Wisps.

Beépített akkumulátor

Ismerd meg a beépített, újratölthető 3000 mAh-os akkumulátor teljesítménynövelő hatását, amely révén tovább játszhatsz, de akár töltheted is vele androidos mobileszközöd. Egy 30 cm hosszúságú hagyományos USB–USB-C/mikro-USB végű kábel is tartozik hozzá, amellyel játék közben is töltheted az eszközt, vagy játékok között az eszköz újratöltéséhez használhatod.

Optimálisan kiegyensúlyozott telefontartó

Csatlakoztasd prémium tartónkat, helyezd androidos telefonod a kihúzható tartóba, és fedezd fel a kontrollerrel irányítható játékok százait. A két rögzíthető forgópont csökkenti a hosszú játékmenetek alatti fáradtságot oly módon, hogy a telefon súlyát a kontroller súlypontja fölé pozicionálja.

Műszaki adatok
Kapcsolat Bluetooth 4.2 LE vezeték nélküli vagy USB-vezetékes üzemmódok

Kompatibilitás Androidos mobiltelefon és táblagép (Marshmallow 6.0 vagy újabb verzió) vagy Windows 10 rendszerű laptop/számítógép
Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES