MyKi Pet GPS/GSM nyakörv

MYKI-PET
Nettó ár:23 614 Ft
Bruttó ár:29 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
A Myki Pet nyakörv a legtöbb háziallat részére kifejlesztett, GSM/GPS üzemmódú helymeghatározó eszköz.

Háromszoros lokalizációs lehetőség
GPS, LBS és WI-FI lokalizációs funkciója révén a Myki Pet kisállat nyakörv letudja követni bármilyen térben kis kedvenced.
Az GPS és Wi-Fi funkciók akár 10 méterig tökéletes pontosságúak.

A világ legkönnyebb trackere
A készülék súlya mindössze 28 gramm ami alkalmas kis- és közepes, illetve nagytestű háziállatok (macskák, kutyák, mezőgazdasági állatok) nyomkövetésére is anélkül, hogy kedvencének zavaró lenne viselése.

Biztonsági zónák beállítása
A Myki Pet segítségével betud állítani kedvencének olyan zónákat amelyek biztonságosak. Legyen ez otthon, házban, kertben vagy akár a szokásos sétahely körül. Amennyiben kedvence elhagyja a zónát a tracker azonnali tájékoztatást küld gazdájának.

Kiképzés, hangutasítás 
A Myki Pet az egyetlen olyan tracker amely lehetővé teszi, hogy távoli hangutasítást adjon kedvencének anélkül, hogy közel kellene mennie. A tracker beépített hangszóróján keresztül az állat érteni fogja mit kér gazdája tőle a letölthető alkalmazás segítségével.

Jó ha tudod
- Energiatakarékos üzemmódban a trecker akár 5 napos üzemidőre képes. Minden 5 percben kap ebben a státuszban értesítést a gazda.

- Valós idejű nyomkövetés módban ha az állat kilép a biztonsági zónából átvált energiatakarékos módba. Ebben az esetben az akkumulátor akár 12 óráig mutatja kedvence helyzetét. 

SIM kártyát nem tartalmaz a csomag, ezt külön tudják megvásárolni a készülékhez a szolgáltatóknál (min 30 MB-os csomag szükséges)

Csomag tartalma:
- készülék
- micro usb töltőkábel
- levehető póráz (2 cm széles és 65 cm hosszú)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=77&v=i0QYuDoUWg8


Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES