Huawei FreeBuds Pro Wireless fülhallgató, Fehér

HUA-FREEBUDS-PRO-W
Nettó ár:55 110 Ft
Bruttó ár:69 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
HUAWEI FreeBuds Pro

A zajszűrés újradefiniálása

Merülj el az ütemekben és zárd ki a külső zajokat. Hallgass zenét és mindig maradj kapcsolatban. Érezd a zenét a HUAWEI FreeBuds Pro segítségével, magával ragadó hangzás, inspiráló stílus.

Hibrid Aktív Zajszűrés
Szüntesd meg a zajokat kívülről-belülről
A hibrid aktív zajcsökkentő technológiát alkalmazva a befelé és kifelé néző mikrofonok érzékelik a fülön kívüli és a fülben lévő maradék zajt, majd a dinamikus meghajtók pontos zajcsökkentő jeleket generálnak.

Intelligens dinamikus aktív zajszűrés
A környezet észlelése, a zajszűrés optimalizálása
A környezeti hangokat intelligensen felismerve a HUAWEI FreeBuds Pro ennek megfelelően választja ki a zajcsökkentési módot a megfelelőbb audió élmény érdekében

Kettős antenna, zökkenőmentes kapcsolat
A kettős antenna kialakítású HUAWEI FreeBuds Pro széles jel lefedettséget biztosít. Még akkor is, ha a telefonod a táskádban, zsebedben vagy megszakító területen van, a HUAWEI FreeBuds Pro továbbra is stabil kapcsolatot kínál.

Könnyen illeszkedik a füledbe
Az elülső és a hátsó fülüreg vezetőképessége kiegyensúlyozza a fül be- és kiáramló nyomását, biztosítva a légáramlást a kényelmetlenség elkerülése érdekében.

Kényelem
A kompakt és könnyű test olyan okos kialakítást alkalmaz, amely szinte észrevehetetlen a fülekben a nagyobb kényelem érdekében.

Okosvezérlés érintéssel
A rendkívül szenzitív érzékelő pontosan reagál az igényeidre. Csúsztatással, megnyomásával vagy koppintással könnyedén növelheted vagy csökkentheted a hangerőt, fogadhatsz hívásokat vagy tovább kapcsolhatod a zenét. Intelligens interakciók, amelyek könnyen irányíthatók.

Nyisd ki, párosítsd, élvezd
Nyisd ki a töltőtokot és megjelenik egy előugró ablak a telefonon, amely engedélyt kér az első párosításhoz vagy párosul a már csatlakoztatott eszközhöz, miközben megmutatja, az akkumulátor szintjét.

Duál eszköz csatlakozás, zökkenőmentes váltás
Támogatja a két eszközzel történő egyidejű csatlakozást, és lehetővé teszi a gyors váltást bármelyik fülhallgató érintésével. Az okostelefonok, tabletek, PC-k és több intelligens eszköz között simán váltogathatsz bármikor.

Intelligens tömörségérzékelés
Az intelligens tömörségérzékelővel, amely elemzi a füledhez illő füldugókat viselés után, kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet, hogy élvezhesd a zajszűrést és a magával ragadó hangzást.

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás

Fülhallgatónként: 55 mAh (minimum) * (*Tipikus érték. A tényleges kapacitás kissé eltérhet.)
Töltőtok: 580 mAh (minimum) * (*Tipikus érték. A tényleges kapacitás kissé eltérhet.)
Szünet

Zenelejátszás: 4 óra (ANC engedélyezve); 7 óra (ANC letiltva)
Hanghívások: 2,5 óra (engedélyezve az ANC); 3 óra (ANC letiltva)
Töltés

Vezetékes: C típusú USB (5 V / 1,2 A / 6 W)
Vezeték nélküli: Támogatott (2 W)
Töltési idő

Körülbelül 40 perc a fülhallgatóhoz (töltő tokban) ** (** A HUAWEI lab teszt eredményei alapján, csak tájékoztató jellegűek.)
Körülbelül 1 óra a töltőtokhoz (vezeték, fülhallgató nélkül) ** (** A HUAWEI lab teszt eredményei alapján, csak tájékoztató jellegűek.)
Körülbelül 2 óra a töltőtokhoz (vezeték nélküli, fülhallgató nélkül) ** (** A HUAWEI lab teszt eredményei alapján, csak tájékoztató jellegűek.)

Kapcsolat

Bluetooth kompatibilitás: BT 5.2
Pop-Up & Pair - Támogatott
Viselésérzékelés: Támogatott * (*Olyan okostelefonok szükségesek, amelyek futnak EMUI10 vagy újabb rendszeren.)
Egyidejű Bluetooth-kapcsolat kettős eszközzel: Támogatott

Vezérlő

11 mm dinamikus

Méretek

Per fülhallgató

Magasság: 26 mm
Szélesség: 29,6 mm
Mélység: 21,7 mm
Tömege: kb. 6,1 g
Töltőtok

Magasság: 70 mm
Szélesség: 51,3 mm
Mélység: 24,6 mm
Tömege: kb. 60 g
Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES