Shelly Bulb Smart Wifi okosizzó, Fehér

SHELLY-BULB-W
Nettó ár:6 291 Ft
Bruttó ár:7 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

A Shelly Bulb egy intelligens WiFi RGB + W fény, amely lehetővé teszi a fényerő és a fény színének szabályozását és a hangulatától függően történő beállítását.

 

Wi-Fi modul - A Shelly Bulb csatlakozik az otthoni WI-Fi hálózathoz, és beállíthatja a fények színét, 16,7 millió szín közül választhat.

 

Energiatakarékos - A Shelly Bulb maximum 5 W-ot fogyaszt, és ahogy az összes többi Shelly eszközt a felhasználó mobiltelefonjáról tudja kezelni.

 

Visszaszámláló - Nincs több égve hagyott világítás! A Shelly Bulb automatikusan lekapcsol egy előre meghatározott idő után.

 

Kövesse a napot - Shelly ismeri a napfelkelte és a naplemente idejét az Ön otthona helyszínén. A fény automatikusan be- és kikapcsolható az Ön preferenciái alapján.

 

24/7 napos ütemezés - Az intelligens izzó bizonyos időn belül be- és kikapcsolható, és a 24 órás időzítővel a hét minden napján beállíthatja a pontos időt, amikor a fények be- és kikapcsolnak.

 


Otthonodat bárhonnan ellenőrizheted


A Shelly Cloud - saját felhőszolgáltatás és adattárolás – egyszerű megoldás Shelly eszközök kezelésére.

A Shelly Cloud egyedileg paraméterezhető az ügyfél igényeihez. A Shelly Cloud minden otthoni vagy irodai eseményekről értesítést küldhet.

A házat bárhonnan ellenőrizheti.

A Shelly Cloud felhőszolgáltatás és adattárolás – alkalmas az összes Shelly eszköz egyszerű kezelésére, értesítési opció az otthoni vagy irodai eseményekről, automatikusan.

A Shelly Cloud segítségével olyan időzített tevékenységeket hozhat létre, amelyek automatikusan végrehajtásra kerülnek az idő és / vagy az esemény alapján.

A Shelly Cloud mobilalkalmazás Android és iOS rendszerekre is rendelkezésre áll. Az asztali vagy hordozható számítógépeken és a Windows mobilon az alkalmazás WEB verziója elérhető a http://my.shelly.cloud címen.

Kompatibilitás
Helyettesítő termék

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES