Samsung Buds3 wireless fülhallgató, Fehér

OSAM-SM-R530NZW
Nettó ár:55 110 Ft
Bruttó ár:69 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

Megérkezett a Samsung Galaxy Buds3 Galaxy AI-funkciókkal! A vadonatúj formatervezés Hi-Fi hangzással párosulva rendkívül tiszta hangzást biztosít.

 

Fedezd fel kedvenc dalaid eddig nem ismert részleteit! A Buds3 egy újragondolt, ferde kialakítású megjelenéssel érkezik, elősegítve, hogy a hang könnyebben jusson a füledbe. Érezd az ütemet az új, erős és dinamikus hangzást támogató 11 mm-es hangszóróval! A 24 bites CODEC segítségével minden egyes hang egyedülálló hangszínét és tisztaságát hallhatod, tökéletes hi-fi hangélménnyel párosulva. Mindezen kívül, finomhangolhatod az apró, ugyanakkor előnyös részleteket a Galaxy AI funkciókkal az aktív zajszűréshez (ANC) és a valós időben történő fordításhoz.

 

Vadonatúj, nyitott formatervezés

Magával ragadó hangzás, kiváló Hi-Fi hangélménnyel

Adaptív EQ / Aktív zajszűrés

Galaxy AI-támogatott hangzás

 

Hi-Fi hangzás, az ütős élmény érdekében

 

Ne hagyd, hogy a stúdióból érkező hang veszítsen az ultramagas minőségéből, engedd, hogy segítsen ebben a Galaxy Buds3 készüléked! A Samsung Seamless Codec akár 24 bites / 96 kHz-es hangot is tömörít és kódol, majd dekódol a Galaxy Buds3 készüléken, megtartva a 24 bites / 96 kHz-es, eredtihez hű hangzást, így az aprólékos hangrészleteket is élvezheted, úgy, ahogyan azt megálmodták.

 

Ismerd meg úgy a világot, ahogyan még sosem sikerült - a Galaxy AI segítségével! Megtekintheted a hallott szöveg fordítását Samsung Galaxy okostelefonodon és ezzel egyidejűleg, valós időben hallgathatod a számodra érthető hangfordítást Galaxy Buds3 készülékeden keresztül. Fedezd fel, mit is jelent valójában egy nyelvi akadályoktól mentes életet és kalandokat megélni!

 

A hallgatási mód eléréséhez egyszerűen duplán érintsd meg és tartsd ujjaiddal a fülhallgatót, és a Galaxy Buds3 továbbra is tolmácsolni fogja számodra beszédtársad mondanivalóját.

 

A beszélgetési mód eléréséhez tartsd a telefon mikrofonját a beszélő felé és nyomd meg röviden a Galaxy Buds3 fülhallgatódat, és máris valós időben, lefordítva hallgathatod a beszélgetést.

Kompatibilitás Helyettesítő termék

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES