JBL Reflect Aero TWS fülhallgató, Fekete

JBL-REFLECTAERO-BLK
Nettó ár:47 236 Ft
Bruttó ár:59 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

A biztonságos illeszkedés érdekében POWERFINS és az egész napos kényelemért testreszabott Oval TubesTM rendszerrel tervezett JBL Reflect Aero fülhallgató tökéletes társad az aktív életmódhoz. Összpontosíts céljaidra a valódi adaptív zajszűréssel, míg a Smart Ambient technológia gondoskodik arról, hogy tisztában legyél a környezeteddel is. Akár egy laza sétára indulsz, akár egy intenzív edzésre, a 24 órás kapacitású, gyorsan tölthető akkumulátor biztosítja számodra, hogy soha ne maradj kedvenc zenéidről, amelyet gazdag JBL Signature Sound hangzás támogat. Ha pedig telefonálni szeretnél, a por- és vízálló IP68-as fülhallgató mindegyikében 3 mikrofon tökéletes hangminőséget biztosít, függetlenül attól, hogy milyen zajos környezetben tartózgodsz éppen.

 

Jellemzők:

 

Frekvencia-visszaadás: 20Hz - 20kHz

6,8 mm-es hangszóró

Vezeték nélküli lejátszás Bluetooth-kapcsolattal

Akkumulátor élettartam: 24 óra

 

Valódi adaptív zajszűrés (4 mikrofon) smart ambient funkcióval

 

Hallj többet abból, amit hallani szeretnél, és iktasd ki a zavaró környezeti zajokat. A valódi adaptív zajszűrő technológia (4 mikrofon) a Smart Ambient funkcióval automatikusan alkalmazkodik, hogy kiküszöbölje az akusztikus zavaró tényezőket, miközben folyamatosan figyeli a környezetet, bárhol is legyél.

 

Hat mikrofon a tökéletes hívásminőségért a voiceaware segítségével háttérzaj nélkül

 

Megérdemled, hogy júl hallhassanak. Ezért minden fülhallgatóban 3 sugárformáló mikrofon gondoskodik arról, hogy hangod mindig hangosan és tisztán hallható legyen, még szeles környezetben is. És ezt Te is hallhatod, mert a VoiceAware segítségével beállíthatod, hogy hívás közben mennyire legyen hallható a saját hangod.

 

Por-és vízálló

 

Az IP68 por- és vízálló JBL Reflect Aero fülhallgató tökéletes társ, bárhová is mész, az időjárási körülményektől függetlenül. Porállóak a túrákhoz és a strandpartikhoz, akár 1,5 méteres mélységben is úszhatsz benne 30 percig - sós vizet is beleértve, csak ne felejtsd el leöblíteni utánna.

 

Kényelmes, biztonságos illeszkedés

 

Miért tökéletesek a JBL Reflect Aero fülhallgatók az egész napos kalandokhoz? Mert kényelmes Oval Tubes™ csővel és POWERFINS-el tervezték, hogy biztonságosan és szorosan illeszkedjenek, akár munka, akár edzés közben. Használd a „Check My Best Fit” tesztet a JBL Headphones alkalmazásban, hogy megtaláld a saját egyedi, tökéletes illeszkedést.

 

JBL signature sound

 

A 6,8 mm-es meghajtók merész hangzással és gazdag basszussal erősítik életed hangsávját, akár meditációba merülsz, akár az edzőteremben izzadsz.

 

8+16 óra gyorstöltési akkumulátor-élettartam

 

Soha ne maradj le egyetlen ütemről sem, ha a fülhallgatók 8 órán át bírják egy feltöltéssel, a tokban pedig 16 óra áll még rendelkezésedre, vagy 7+14 óra, ha az adaptív zajszűrő funkció bekapcsolt. Gyors lendületre van szükséged? Ne aggódj – mindössze 15 perc alatt gyorstölthetsz további 4 órányi zenehallgatást nyersz.

 

Testreszabható hangvezérlés

 

Állítsd be kényelmesen a teljes hozzáférésű JBL Reflect Aero vezérlőket, így kihangosítva is kezelheted fülhallgatódat. Amikor letöltöd a JBL Headphones alkalmazást, minden fülhallgatóhoz a testreszabási lehetőségek teljes skálája a rendelkezésedre áll. állítsd be az EQ-t, válaszd ki a kívánt Voice Assistant-t, döntsd el, hogy akarsz-e hangutasításokkal irányítani...stb.

Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES