JBL JR460NC Bluetooth-os,zajszűrős fejhallgató,Kék

JBL-JR460NC-BLU
Nettó ár:25 189 Ft
Bruttó ár:31 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

JBL LIVE 460NC FEJHALLGATÓ
Akár útközben, akár otthon tanulsz, a tiéd a nagyszerű JBL Safe Sound hangzást. Kimondottan a gyerekek füléhez és fejéhez finomhangolva kényelmes és könnyen használható a legkisebb gyerekek számára is. Tanulj, játssz mi figyelünk a biztonságodra többek között a 85 dB alatti hangerővel és gyermekbarát, biztonságos anyagokkal, amelyek nem okozhatnak számodra sérülést. Az akár 20 órás akkumulátor-üzemidő hosszan tartó szórakozást jelent akár az egész hétre, és mindössze két óra alatt teljesen feltölthető. Az aktív zajszűrésnek köszönhetően a gyerekek fókuszban maradnak, a beépített mikrofonnak köszönhetően pedig könnyedén cseveghetnek barátaikkal. Soha nem túl korai értékelni a JBL Safe Soundot: a minőségi hangzás nincs korhoz kötve.


JBL Safe Sound
A minőségi zenehallgatás nincs korhoz kötve, és nyugodt lehetsz abban, hogy gyermeked biztonságban van szórakozása közben. A 85 dB alá beállított maximális hangerővel szabadon élvezheti a JBL minőségű hangzást, biztonságosan.
Aktív zajszűrés
Zárd ki a zajt és a figyelemelvonás lehetőségét az aktív zajszűréssel. Gyermeked összpontosíthat, akár zenét hallgat, akár kedvenc műsorukat nézi, akár online tanul.
Kommunikáljon beépített mikrofonnal
Segíts gyermekeidnek kapcsolatban maradni a külvilággal a beépített mikrofonnal. Könnyedén cseveghet barátaival és családtagjaival, vagy tanáraival, miközben a tanulással van elfoglalva.

Akár 20 órás akkumulátor élettartam és gyors újratöltés
Akár 20 óra játékidővel (és 30 óra kikapcsolt ANC-vel) a JBL Jr460NC hosszan tartó szórakozás lehet. Ami az újratöltést illeti, az mindössze két órát vesz igénybe.
Gyerekek számára készült, egyszerű vezérléssel
A szuper egyszerű és könnyen használható kezelőszervekkel a gyerekek kezében van a hatalom. A gyerekek fülére finomhangolva, gyermekbarát, biztonságos anyagokból készülnek, amelyeknek nem okozhatnak sérülést.
Levehető audiokábel és többpontos csatlakozás
A levehető audiokábel a választás szabadságát adja gyermeked számára, hogy nyugodtan élvezhesse a zenehallgatást bármikor és bárhol. A többpontos csatlakozás lehetővé teszi a gyors váltást egyik Bluetooth-eszközről a másikra.

Google gyors párosítás
A Google által engedélyezett gyors párosítás funkciónak köszönhetően a JBL Jr460NC azonnal csatlakozik egy Androidos készülékhez. Több eszközt is párosíthatsz egymáshoz.

Termék jellemzők:
Akkumulátor kapacitás: 450 mAh
Akkumulátor üzemidő: akár 30 óra
Akkumulátor töltési idő: 2 óra
Membrán méret: 32 mm
Frekvenciatartomány: 20 – 20000 Hz
Impedancia: 32 Ohm
Érzékenység: 100 dB
Fülhallgató típus: zárt
Mikrofon: van
Mikrofon érzékenység: -27 dBV
Csatlakozás: Bluetooth 5.0
Súly: 200 g
Kábel hossza: 1 m

Kompatibilitás Helyettesítő termék

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES