AppleWatch S7 Cellular,41mm Starlight tok,

APPLE-MKHR3HC-A
Nettó ár:157 472 Ft
Bruttó ár:199 989 Ft
Készleten:
Következő szállítmány: 2021.12.10
Általános adatok

A legstrapabíróbb Apple Watch

Akár 33 százalékkal gyorsabb töltés

Nagy kijelző. Hatalmas lehetőségek

 

A nagyobb kijelzővel teljesen más élményt nyújt az Apple Watch: minden sokkal egyszerűbben kezelhető és jobban olvasható rajta. A Series 7-tel legnagyszabásúbb és legragyogóbb elképzeléseinket valósítottuk meg.

 

A Series 6-hoz képest közel 20%-kal nagyobb felületet kaphatott a kijelző. Ugyanez a Series 3-hoz viszonyítva több mint 50%-ot jelent. Reméljük, ez a hír téged is feldob.

 

Mindig bekapcsolt Retina kijelző. Minden világosabb. A pontos időt, valamint a számlapodon megjelenő egyéb információkat és komplikációkat a csuklód felemelése vagy az óra megérintése nélkül is láthatod, hiszen a kijelzője sosem kapcsol ki. És mostantól zárt térben 70%-kal fényesebb, amikor leengedve tartod a kezed.


Egységesen letisztult. Határtalanul dizájnos

A fénytörés finom átmenet hatását kelti a széleken, szinte egybeolvasztva a tokot a kijelzővel.

 

Az egészség órája a jövőbőll, még többet mutat

Mérd meg a véroxigén­szintedet egy forradalmi érzékelővel és a hozzá tartozó alkal­mazással. Készíts EKGt bárhol, bármikor. Ellenőrizd a pulzusodat. A Series 7 mindezzel és több más innovatív lehetőséggel, például alváskövetéssel vagy a Tudatosság appal kínál nagyobb rálátást az egészségedre – melyet így megőrizned is könnyebb lesz.

 

Motivációban is bajnok

Indíts el egyet a több tucat edzéstípusból. Kövess minden alkalmat és mozgásfajtát. Maradj lendületben az Apple Music több mint 75 millió számával. A Series 7 teljes erőbedobással támogat. A nagyobb kijelző jóvoltából pedig a pályán és a medencében is gyorsabban, világosabban átláthatod az előrehaladásodat és az edzésed adatait. Hozd ki magadból a leg­többet.

 

Nem várat meg a töltéssel

Az Apple Watch Series 7-nek teljesen átalakítottuk a töltőrendszerét, hogy minden eddiginél gyorsabban menetkész lehess vele. A megújult töltési architektúra és az USBC kapcsolat jóvoltából körülbelül 45 perc alatt nulláról 80%-ra töltheted az órádat.6

Akár 33%-kal gyorsabb töltés a Series 6-hoz képest

8 perc töltés 8 óra alváskövetéshez elegendő

 

Minden, ami fontos. Mindenhol veled

Csak vedd fel az Apple Watchod, és már indulhatsz is. A Series 7 nagyobb kijelzőjén még jobban szem előtt lesz minden, ami fontos. A mobilhálózatos modellel pedig a telefonod nélkül is kapcsolatban maradhatsz a családoddal és a barátaiddal, hallgathatod a zenéidet, megnézheted az értesítéseidet és nézegetheted a fotóidat.


Mutasd a számlapod, megmondja, ki vagy

Hozz létre saját számlapot az érdeklődésedhez illő komplikációkkal. Ha szörfözöl, egy pillantással áttekintheted a dagályt, a szelet és a víz hőmérsékletét. A számlapokat akár a barátaiddal és a családtagjaiddal is megoszthatod e-mailben vagy üzenetben.

 

Bírja a strapát: A Series 7 minden idők leg­ellenállóbb Apple Watcha

Repedésálló

Az eddigi legerősebb óraüvegünk.

Porálló

IP6X tanúsítással.

Vízálló

Úszásálló, WR50-es vízállósági besorolással.

 

Kompatibilitás Helyettesítő termék

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES