Tesla Solar Panel 5W

TSL-CAM-SOL5W
Nettó ár:9 441 Ft
Bruttó ár:11 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

Töltse fel az elemes biztonsági kameráját napenergiával. Válasszon egy energiafüggetlen és megbízható megoldást, amely ideális eldugott helyszíneken és hálózati áram nélküli helyeken. Bárki képes működtetni, kíméli a környezetet és a pénztárcáját.

 

Termékleírás

 

6V/5W

Ideális tulajdonságok a független és stabil működéshez, gond nélkül. Megfelelő telepítés esetén a TESLA 5W napelem biztosítja a kamera beépített akkumulátorának megfelelő önellátását és folyamatos működését még akkor is, amikor éppen nem süt a nap.

 

USB-C és 3 méter hosszú tápkábel

A napelem bármely USB-C töltőporttal rendelkező, elemmel működő biztonsági kamera töltésére alkalmas. A két készüléket könnyen csatlakoztathatja a kellően hosszú tápkábelnek köszönhetően.

 

Egyszerű telepítés

A napelemet bárki pillanatok alatt képes felszerelni és csatlakoztatni a kamerához. Nem kell hozzányúlnia az elektromos vezetékekhez. Csak helyezze a panelt a nap irányába, és csatlakoztassa a kamerához. További vezetékekre nem lesz szükség.

 

IP56 védettség

Ne aggódjon az eső, a por vagy a hó miatt. A TESLA napelem, 5W hosszú évekig is működik. Minőségi kivitelben készült, és még a rossz időjárási körülményeknek is ellenáll.

 

Kompatibilitás a költségmentes működéshez

A napelem kompatibilis az elemes TESLA okos kamera, 360, 4G készülékkel, amely működéséhez elegendő energiát biztosítani. A biztonsági rendszer így éjszaka vagy felhős időben is költségmentesen működhet. A TESLA napelem, 5W azonban más, a paramétereivel (USB-C, 6 V, 0,83 A és 5 W) kompatibilis eszközöket is képes feltölteni.

 

Megoldás eldugott helyekre

A napelemes biztonsági kamera egyszerű eszköz ahhoz, hogy eldugott helyekre is rálásson. Legyen szó akár egy nyaralóról, faházról, várostól távolabb eső ingatlanról vagy bármilyen más olyan helyről, ahol nincs hálózati áram és Wi-Fi.

 

Csökkentse a karbonlábnyomát

A töltéshez és a működéshez elegendő napenergia nulla üvegházhatású gázkibocsátást jelent.

 

Online felügyelet az alkalmazáson keresztül

Ha a napelemet összekapcsolja az elemes TESLA okos kamera, 360, 4G készülékkel, majd a TESLA Smart mobilalkalmazással, akkor a töltöttség állapotát okostelefonján keresztül is ellenőrizheti. Az alkalmazás magyar nyelven, iOS és Android készülékekre egyaránt elérhető. A telefonjáról bárhonnan gyorsan ellenőrizheti, hogy megfelelő-e a kamera energiaellátottsága, és hogy a napelemet nem kell-e áttenni naposabb helyre.

 

 

Maximális kimeneti feszültség:                                            - 6 V

Maximális kimeneti áram:                                                    - 0,83 A

Kimeneti teljesítmény:                                                         - 5 W, ±5 %

Tápcsatlakozó:                                                                      - USB Type-C

Kábel hosszúság:                                                                  - 3 m

Üzemi hőmérséklet:                                                              - -20‒50 °C

Méretek:                                                                                - 174 × 163 × 12,5 mmHasználati utasítás - Tesla Smart Solar Panel 5W.pdf (2.24 MB)

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES