Tesla okos biztonsági kamera, 360° 4G

TSL-CAM-19TG
Nettó ár:55 110 Ft
Bruttó ár:69 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

Tökéletes nappali és éjszakai láthatóság, még eldugott, Wi-Fi vagy áram nélküli helyeken is? Az akkumulátorral ellátott TESLA okos biztonsági IP kamera, 360, 4G működéséhez csak egy SIM-kártyára és mobiladat-forgalomra van szükség. A feltöltéshez használható napelemmel és a 9600 mAh kapacitású akkumulátorral együtt pedig áramforrás nélkül működik.

 

Termékleírás

 

G/LTE kapcsolat

Az okos kamera használatához nincs szüksége internetre vagy Wi-Fi hálózatra, mert a készülék működése a GSM technológián alapszik. Tehát elég, ha van egy SIM-kártyája adatforgalommal és térerő a használat helyén. Ezután egyszerűen csatlakoztathatja a készüléket a TESLA Smart alkalmazás segítségével a mobiltelefonjához.

 

2K és éjjellátó mód

A 3 megapixeles, 2K felbontású (2304 × 1296) érzékelő gondoskodik a részletgazdag képekről, még sötétben is zoomolva. A LED-világításnak köszönhetően éjszaka is a éles képeket rögzít, megőrizve a színeket és az apró részleteket is, akár 10 méteres távolságig. Ha pedig a kamera mozgást érzékel, felvételt készít, amit aztán MicroSD-kártyán vagy a felhőben tárol.

 

Napenergia

Nem tudja csatlakoztatni a kamerát a tápegységhez? Nem gond, hiszen az eszköz egy USB-C csatlakozó segítségével egyszerűen csatlakoztatható egy kis, 5 W-os napelemhez. A beépített akkumulátor kapacitása 9600 mAh, így a kamera akár 30 napig is bírja külső áramellátás nélkül (napi 20 aktivitás mellett).

 

Közel 100%-os látómező

A kamera vízszintes tengelyen 350°-ban, függőlegesen -90°-tól 30°-ig terjedő szögben képes elfordulni. A mobiltelefonos alkalmazáson keresztül Ön is elforgathatja, a kamera pedig még figyelmeztetést is küld Önnek, ha szokatlan mozgást észlel.

 

Energiafüggetlen

Ön is a megújuló, nulla szén-dioxid-kibocsátású energiaforrások híve? Az akkumulátorral is felszerelt TESLA okos kamera, 360 4G a TESLA 5W-os napelemmel kombinálva tökéletes, hálózaton kívüli megoldást jelent. Ez azt jelenti, hogy önellátó módon, az energiahálózattól függetlenül is képes működni. Ha a napelemet naponta legalább egy órán keresztül közvetlen éri napfény, a kamera folyamatosan működik.

 

Az ideális házőrző távoli helyekre

Ideális nyaralóba, faházba, istállóba vagy más, lakott területtől távolabb eső helyekre. Az akkumulátorral működő okos kamerával nem kell aggódnia amiatt, hogy az adott helyen nincs kiépítve Wi-Fi vagy áramhálózat. A kamera nem riad vissza a rossz időjárási körülményektől sem, hiszen az IP65-ös védelemnek köszönhetően még az esőt is bírja.

 

Havi adatfogyasztás

Élő megfigyelés 5 perc naponta        50 mozgásriasztások  0,85 - 1,63 GB

Élő megfigyelés 10 perc naponta      50 mozgásriasztások  1,71 - 3,26 GB

Élő megfigyelés 20 perc naponta      50 mozgásriasztások  3,41 - 6,52 GB

 

Alkalmazás az online követéshez

A folyamatos felügyeletet a TESLA Smart mobilalkalmazás biztosítja.

 

Felismeri az emberi jelenlétet és figyelmeztetést küld

A kamera fejlett érzékelési funkciókkal van felszerelve, így képes felismerni az emberi alakot. Ez biztosítja a téves riasztások számának csökkentését, így közvetetten az energiafogyasztást is csökkenti.

 

Kétirányú kommunikáció

Szeretne elijeszteni egy hívatlan vendéget, vagy csak beszélni a futárral? Nem probléma. A kamera beépített mikrofonjával és hangszórójával kétirányú, hangalapú kommunikációt biztosít, így a mobiltelefonos alkalmazáson keresztül parancsot adhat, amire a kamera reagál.

 

 

Érzékelési szög                                                                     ‒ horizontális: 98°

Érzékelési szög                                                                     ‒ függőleges:  53°

Felbontás:                                                                             - 2304 x 1296 px

Érzékelő típusa:                                                                    - 1/2,8‘‘ 3 MPx, CMOS

IR távolság:                                                                           - ≤ 10 m

Objektív:                                                                               - 3,0 mm F2.0

Tárolás:                                                                                 - microSD kártya, Felhő

Áramellátás:                                                                         - USB 5 V / 1 A, Li-Ion 3,7 V / 9600 mAh (újratölthető, beépített)

Méretek:                                                                                - 158 x 103 x 200 mm

Csatlakozás:                                                                          - 4G/LTE

Mobilalkalmazás TESLA Smart:                                         - Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+


Helyettesítő termék

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES