Tesla okos aroma diffúzor AD100

TSL-AC-AD100
Nettó ár:7 866 Ft
Bruttó ár:9 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

Akár 20 m²-es helyiségekbe is

 

A diffúzor óránként akár 35 ml gőzt is képes kiengedi magából, így akár a 20 m²-es helyiségekbe is ideális. Az ultrahangos technológia nagyon finom méretű páracseppeket hoz létre, amely néhány csepp illóolajjal kiegészítve az egész lakásban kellemes illatot teremt.

 

150 ml-es víztartály

 

A tartályban 150 ml víz fér el, ami a kiválasztott üzemmódtól függően több órás működésre elegendő. Az újratöltés egyszerű, csak távolítsa el a diffúzor tetejét, és töltse fel a víztartályt. Ha a vízszint túl alacsony, a diffúzor automatikusan kikapcsol.

 

Kétféle működési mód

 

A párásított víz mennyisége két üzemmóddal könnyen szabályozható. Választhat a folyamatos vagy szakaszos párásítás között. A szakaszos üzemmódban a diffúzor 20 másodperc párásítás után 10 másodpercig szünetel.

 

Fa hatású dizájn LED világítással

 

A fa hatású diffúzor modern dizájnja minden otthonba illik. A hétféle színben világító LED-fény pedig segít a kellemes hangulat megteremtésében.

 

A nyugalom oázisa otthonában

 

Levendula az ellazulásért, eukaliptusz megfázásra vagy citrus, hogy javítsa a hangulatát? Az aromaterápiának szinte minden tünetre van megfelelő illata. Egyszerűen adjon néhány csepp illóolajat a vízhez, és a diffúzor finom ködként szétoszlatja az aromát a szobában. A kellemes LED világítás segít a relaxálásban - hét szín közül választhat.

 

Segítség a száraz levegő elleni küzdelemben

 

A száraz levegő számos problémát okozhat, például légzési nehézségeket, köhögést és bőrszárazságot. Különösen télen, amikor a fűtés még szárazabbá teszi a levegőt. Az aromadiffúzor AD100 vízgőzt bocsát a levegőbe, így párásítja a helyiséget, és megakadályozza ezen problémák kialakulását.

 

Az Ön biztonságát szem előtt tartva tervezték

 

Amikor a tartályban lévő víz elfogy, a készülék automatikusan kikapcsol, így nem kell amiatt aggódnia, hogy a készülék megsérül vagy a kiég. Ráadásul a diffúzor gyártásához biszfenolmentes anyagokat használtak, így használata teljesen biztonságos.

 

Folyamatos működés akár 10 órán keresztül

 

Az aromadiffúzor AD100 az Ön minden igényét kiszolgálja, akár csak alkalmanként szeretné megtölteni otthonát illattal, akár minden nap szeretné használni. Folyamatos üzemmódban akár 5 órán keresztül is üzemel, ha pedig az időszakos üzemmódot választja, akkor 10 órán keresztül képes egyfolytában párásítani. Egyszerűen válassza ki a kívánt üzemmódot a diffúzoron található gombbal.

 

Műszaki adatok:

 

 

ID: TSL-AC-AD100

EAN: 8596115823105

Lefedettségi terület: 20 m²

Maximális párakibocsátás: 25‒35 ml/h

Teljesítmény: 5 W

Anyag: ABS, PP

Áramellátás: AC 100‒240/50 Hz

Kapacitás: 150 ml

Méretek: 130 x 130 x 160 mm

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES