Samsung hordozható SSD T5 EVO USB 3.2, 2TB,Fekete

OSAM-MU-PH2T0S
Nettó ár:59 835 Ft
Bruttó ár:75 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

Magabiztosan képes a feladatra

 

Az élet számos helyre elsodor. A nagy teljesítményű T5 EVO segítségével magabiztosan az élen járhatsz, legyen szó munkáról, tartalomkészítésről, tanulásról vagy játékról. Akárhol is ragad meg az ihlet számíthatsz rá! A T5 EVO meggyőző teljesítményt, hatalmas, akár 8 TB-os kapacitást és biztonságos adatvédelmet biztosít számodra.

 

Teljes sebességgel előre!

 

Az akár 460 MB/s-os szekvenciális olvasási és írási sebességgel a T5 EVO a külső merevlemezekhez képest gyorsabb és tartósabb teljesítményt nyújt a nagyméretű fájlátvitelhez. Úgy terveztük, hogy mindig produktív lehess!

 

Hordozz nagy fájlokat!

 

A Samsung T5 EVO hordozható SSD nagyméretű, akár 8 TB-os tárolókapacitással is megvásárolható, így széleskörű életmódhoz megfelelő társ. Akár dolgozol, alkotsz, tanulsz, játszol vagy biztonsági másolatot készítesz az adataidról, van olyan méret, amelyik megfelel az igényeidnek.

 

Optimális hőszabályozás

 

Használd magabiztosan, túlmelegedés nélkül. A T5 EVO fejlett hőtechnikai megoldása a Dynamic Thermal Guard technológiát használja a hő védelemre és szabályozására, így nagy sebességnél is optimális hőmérsékletet képes fenntartani. A vásárlók biztonsága elsődleges fontosságú.

 

Praktikus többrétű feladatvégzéshez

 

Bármi is legyen a kedvenc készüléked, a T5 EVO-ra biztosan számíthatsz! Zökkenőmentesen működik Mac számítógépekkel, PC-kkel, laptopokkal, valamint Android™ telefonokkal és táblagépekkel. Ráadásul még játékkonzolokkal is kompatibilis, így gyakorlatilag bármilyen környezetben szabadon használhatod!

 

Samsung Magician szoftver

 

Szabadítsd fel a T5 EVO teljes teljesítményét a Samsung Magician szoftverrel - egy felhasználóbarát optimalizálási eszközcsomaggal, amely biztosítja a legjobb hordozható SSD-teljesítményt számodra. Védd meg az értékes adataidat, figyeld a meghajtó állapotát, és szerezd meg a legfrissebb firmware-frissítéseket!

 

Innovációk megvalósítva

 

A Samsung NAND flashmemóriája évtizedek óta olyan úttörő technológiákat működtet, amelyek mindennapi életünk minden részét megváltoztatták. Ez a NAND flash technológia hajtja a fogyasztói SSD-ket is, teret engedve az innováció következő nagy dobásának.

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES