Samsung T9 hordozható SSD, 1TB, USB 3.2, Fekete

OSAM-MU-PG1T0B
Nettó ár:46 449 Ft
Bruttó ár:58 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

Új sebességhatárok

 

Adjon erőt minden projektjéhez az akár 2000 MB/s-os átviteli sebességgel - a csillagászati teljesítmény elég gyors a legfontosabb feladatokhoz.

 

Nonstop sebesség

 

Olvasási/írási sebesség akár 2,000 MB/s-ig. Száguldjon át a projekteken a leggyorsabb, alkotóknak szánt hordozható SSD-lemezzel. Töltsön, szerkesszen és továbbítson akár 2000 MB/s-os tartós olvasási és írási sebességgel. A T9 Portable SSD még hosszabb folyamatok során is nagy sebességgel teljesít - az olyan nagy teljesítményű alkotók számára, mint Ön.

 

Hűvös marad minden körülményben

 

Dinamikus hővédő. Ha éppen egy szenvedélyes projektbe mélyedsz, a T9 Portable SSD hűvös marad. Fejlett hővédelmi megoldása ellenáll a hőnek, és szabályozza azt, hogy az SSD ideális hőmérsékleten maradjon - még intenzív használat esetén is.

 

Alkalmazkodik minden igényhez

 

Kiterjedt kompatibilitás. Akár asztali számítógépet, fényképezőgépet vagy játékkonzolt használ, a T9 Portable SSD széles körű kompatibilitására számíthat. Igazi csapatjátékos, ha nagy igénybevételű alkalmazáshasználatról vagy fájlmentésről van szó.

 

Erős. Szilárd. Stabil.

 

Extrém teljesítmény robusztus megbízhatósággal. A koncepciótól a befejezésig - a T9 Portable SSD hosszú élettartamot biztosít a nagy igénybevételhez egy olyan kényelmes meghajtóval, amely végig meri csinálni a távot.


Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES