Samsung X5 hordozható SSD, 1TB

OSAM-MU-PB1T0B-SCS
Nettó ár:110 228 Ft
Bruttó ár:139 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
Sérült csomagolású termék! 

Szakértelem a legmagasabb fokon

Samsung hordozható X5 SSD
Emeld az adattároláshoz kapcsolódó feladataidat a legnagyobb magasságokba PC-n és Macen a Thunderbolt™ 3-csatlakozókkal.* Az X5-öst azoknak a műszaki beállítottságú szakértőknek alakítottuk ki, akik minden eddiginél gyorsabban szeretnének nagy felbontású tartalmakat megjeleníteni vagy összeállítani. Hőkezelése és jelszóvédelme egyszerre kínál kényelmet és biztonságot.

Használd ki a Thunderbolt™ 3 erejét

Thunderbolt 3* és NVMe** interfész
Az X5 megérkezett, hogy kielégítse a fejlett technológia iránti igényeidet. A Thunderbolt 3 akár 40 Gb/s-os sávszélességet szolgáltat, amely villámgyors sebességet és teljesítményt jelent. Az NVMe interfész lenyűgöző sebességével felszerelve az X5 segít a méretes adatok gyorsabb kezelésében.

Soha többé nem kell alacsonyabb fokozatba váltanod

Adatátviteli sebesség
Több időt és energiát fordíthatsz a kreatív feladatokra. Az X5 olvasási/írási sebessége 2800/2300 MB/s*, ami 5,2-szer/4,5-szer gyorsabb, mint a SATA interfésszel rendelkező hordozható SSD-é, és 25,5-szer/20,9-szer gyorsabb, mint egy külső HDD-é.** Az X5 lehetővé teszi egy 20 GB méretű 4K UHD videó a PC-dről az X5-re történő, mindössze 12 másodperc alatti átvitelét.**

Ragyogj túl mindenkit

Forradalmi kialakítás
Sportautók ihlette dinamikus és áramvonalas alakja kiemeli a sebességet, a fényes felső burkolat pedig a prémium minőségre hívja fel a figyelmet. A praktikus matt alsó burkolat megelőzi a kicsúszást, ha kézben tartod. Élj a legkorszerűbb technológiával felszerelt maximális hordozhatóság és az optimalizált kialakítás előnyeivel.

Hűvös és tartós burkolat

Hőkezelési technológia
Nem kell aggódnod a túlmelegedés miatt. Az X5 DTG (Dynamic Thermal Guard) technológiája segít az optimális teljesítmény és hőmérséklet fenntartásában, a hűtőborda pedig 45 °C alatt tartja a felszíni hőmérsékletet.* A termék nem tartalmaz mozgó részeket, és magnéziumötvözettel lett megerősítve, így akár 2 méter magasságból is földet érhet anélkül, hogy megsérülne.**

Beépített adatvédelem

Választható jelszavas védelem 256 bites AES-titkosítással*
Óvd meg a személyes adataid és a szellemi termékeid. A 256 bites AES-titkosításra épülő választható jelszavas védelemmel biztonságban tudhatod az adataidat. A biztonságérzet további fokozása érdekében a termékhez 3 év jótállás** jár.

Garancia: 5 éves
Kapacitás: 1 TB
Csatoló felület: Thunderbolt™ 3
Olvasási sebesség: 2800 MB/sec
Írási sebesség: 2300 MB/sec

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES