Galaxy Tab S7+/S7 FE billentyűzetes tok,Fekete

OSAM-EF-DT730BBEG
Nettó ár:47 236 Ft
Bruttó ár:59 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
Karcsú és könnyű kialakítású

Emelje ki a táblagép gyönyörű formáját a vékony és könnyű Book Cover billentyűzettel. Gyorsan és egyszerűen rögzíthető a fedél hátsó részén található mágneseken keresztül. Ezenkívül van egy extra tárhelye az S Pen számára, hogy gyorsan kézbe vehesse, és ne tűnjön el olyan gyorsan.

PC szintű élmény egy érintésre

Csatlakozzon akár három kompatibilis eszközhöz, például okostelefonhoz vagy táblagéphez, és egyetlen gombnyomással könnyedén ossza meg billentyűzetét a Book Cover Keyboard Slim alkalmazással. A Bluetooth segítségével ezután gépelhet az okostelefon vagy más táblagép billentyűzetével, és ezzel egyidejűleg dedikált eszközként csatlakozhat a táblagépéhez. Ilyen pontossággal gépelhet, míg a Samsung DeX PC-szerű élményt nyújt nagyobb képernyőn.

Fokozott védelem

Az antimikrobiális bevonatú Book Cover Keyboard Slim meggátolja a mikrobák szaporodását, így védelmet nyújt bizonyos baktériumokkal szemben. Aggódj kevesebbet a bacik miatt, és foglalkozz azzal, ami kéznél van!

Tegye fel, és élvezze 

Állítsa be a táblagépet a streaming, a játék vagy az e-mailek megválaszolása közbeni kényelmes használat érdekében. Egyszerűen nyissa ki a vékony Book Cover billentyűzetet, és táblagépe 60 ° -os szögben ül, nyugodt kilátás érdekében, akár otthon dolgozik a kanapén, akár a kávézóban.
Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES