JBL Tune Beam True Wireless fülhallgató, Fehér

JBL-TBEAM-WHT
Nettó ár:31 488 Ft
Bruttó ár:39 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

Ezek az igazi vezeték nélküli fülhallgatók akár 48 órányi kivételes JBL Pure Bass Sound hangzást nyújtanak, míg az ergonómikus, víz- és porálló kialakítás egész napos kényelmet biztosít bármilyen időjárás esetén. Egy egyszerű érintéssel kezelheted és élvezheted a tökéletes hívásokat bárhol, környezeti zajok nélkül. Az aktív zajszűréssel és a Smart Ambient technológiával. A pálcás zárású kialakítás biztosítja a biztonságos illeszkedést, a külső zajtól való elszigetelést a jobb hangteljesítmény érdekében. A legjobb az egészben, hogy a JBL Headphones App segítségével személyre szabhatod a teljes hallgatási élményét.

 

 

JBL PURE BASS SOUND

 

Az okosan tervezett 6 mm-es meghajtók, amelyeket a bot alaktényezője továbbfejleszt, a JBL tiszta basszushangját biztosítják, így minden lüktető ütemet érezni fog.

 

Bluetooth 3.5LE Audio hangzással

 

A következő generációs Bluetooth technológiának köszönhetően a JBL Tune Beam fülhallgatók alacsony energiafogyasztással, kiváló minőségben közvetítik a hangot. Ezenkívül a BT 5.3 lehetővé teszi, hogy szinkronizált hangot függetlenül streamelhass minden fülhallgatóra, így használhatod az egyik vagy mindkét fülhallgatót. Vagy megoszthatod videódat vagy zenei tartalmaidat.

 

Aktív zajszűrés Smart Ambient funkcióval

 

Hallj többet abból, amiből akarsz, és kevesebbet abból, amiből nem. Az Active Noise Canceling technológia lehetővé teszi a zajok minimalizálását. Az Ambient Aware segítségével bármikor ráhangolódhatsz a környezetedre, így nagyobb biztonságban érezheted magad, a TalkThru pedig lehetővé teszi, hogy megállj egy gyors csevegésre anélkül, hogy ki kellene venned a fülhallgatót.

 

4 mikrofonos technológia az éles, tiszta hívásokhoz

 

Élvezd a problémamentes, kihangosított hívásokat sztereóban. A Tune Beam fel van szerelve 4 mikrofonnal, így mindig tökéletes tisztasággal fogsz hallani. Soha ne habozz újra felvenni vagy hjvást kezdeményezni. A VoiceAware segítségével pedig kiválaszthatod, hogy mennyit akarsz a saját hangodból hallani a visszairányított mikrofon szabályozásával.

 

Akár 48 órás akkumulátor-élettartam

 

Soha ne maradj le egyetlen ütemről se 48 (12+36) óra akkumulátor-üzemidővel. Töltsd csak 15 percig, hogy 4 órányi játékidőt kapj.

 

Víz-és porálló

 

A strandtól a bicikliútig az IP54-minősítésű fülhallgatók és IPX2-es töltőtok víz- és porállóak az egész napos élményért

 

JBL Headphones App kompatibilis

 

Hallgasd egész nap – a maga módján. Telefonálj a dedikált alkalmazással, vagy akár alakítsd át a JBL Wave Beam-et ideális audiotársaddá.

Helyettesítő termék

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES