Huawei FreeLace wireless fülhallgató, Fekete

HUA-CM70C-BK
Nettó ár:18 102 Ft
Bruttó ár:22 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

A HUAWEI CM70 egy rugalmas kialakítású nyakba akasztható Bluetooth fülhallgató, mely lehetővé teszi a kényelmes viseletet.


A Huawei EMUI felhasználói felületet használó eszközökkel HiPair csatlakozás teszi könnyeddé a megszokott Bluetooth párosítási folyamatot. (C típusú USB porton keresztül)


A 9.2 mm –es bal és jobb audió csatornák külön nagysebességű átvitelén alapuló HUAWEI FreeLace képes Hi-Fi sztereó hang lejátszására. A hangszóró PU és titán kompozit rétegekből finomhangolási technológiával készült, amely lehetővé teszi a kristálytiszta hanghívásokat és zene lejátszását.


Az alacsony energia igényű CM70 egy beépített gyors-töltéssel rendelkező 120 mAh-es lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely akár 18 órányi lejátszást biztosít teljesen feltöltött állapotban, és akár 4,5 órányit mindössze 5 perc töltéssel. Töltése USB C típusű portal lehetséges, minden olyan eszközzel, mely támogatja a fordított töltést.

 

Alapfunkciók


Alacsony energiafogyasztás, hosszú akkumulátor üzemidő


A beépített 120 mAh-es újratölthető lítium-polimer akkumulátor alacsony fogyasztású, mellyel élvezheti a folyamatos zenelejátszást akár 18 órán keresztül vagy annál tovább.


Gyorstöltés bárhol, bármikor


A C-típusú USB male porttal a fülhallgatót bármely olyan eszközzel feltöltheti, amely támogatja a fordított töltést (pl. Telefon, tablet vagy PC egy C típusú porttal) abban az esetben, ha nincs Önnél töltője.


Gyors töltési technológiájának köszönhetően a fülhallgató több mint 4,5 órányi zenelejátszást tesz lehetővé mindössze 5 percnyi töltéssel.


Vadonatúj HiPair technológia


A Huawei EMUI felhasználói felületet használó eszközökkel HiPair csatlakozás teszi könnyeddé a megszokott Bluetooth párosítási folyamatot. (C típusú USB porton keresztül)


Hi-Fi minőség


A 9.2 mm – es bal és jobb audió csatornák külön nagysebességű átvitelén alapuló HUAWEI FreeLace képes Hi-Fi sztereó hang lejátszására. A hangszóró PU és titán kompozit rétegekből finomhangolási technológiával készült, amely lehetővé teszi a kristálytiszta hanghívásokat és zene lejátszását.


Zajcsökkentés


A MEMS szilikon mikrofonnal, kétcsatornás szélálló zajüreggel és a hanghívás zajcsökkentő technológiájával a fülhallgató hatékony zajcsökkentést és magas hangminőséget biztosít.


Viselési kényelem


Kialakítása lehetővé teszi a fülhallgató kényelmes és biztonságos használatát.


Gombvezérlés


Gomb vezérlőpanel Bekapcsológomb, funkciógomb és hangerő gombok

Bekapcsoló gomb: Bekapcsolás / kikapcsolás, Bluetooth párosítás és gyári beállítások visszaállítása

Funkciógomb: Zene szüneteltetése vagy lejátszása, az előző vagy a következő szám lejátszása, a hívások fogadása, befejezése vagy elutasítása, vagy a hangsegéd megnyitása.

Hangerőgombok: A zenelejátszás vagy a hívás hangerejének beállítása.


Mágnesfunkció


Amikor nem használja a fülhallgatót, a mágnesfunkcióval összekapcsolhatja azt a gubancolódás elkerüléséhez.


Víz- és porállóság


A CM70 IP55-ös csepp- és porrezisztencia-besorolással rendelkezik, hogy edzés közben is biztonsággal használhasd.


Helyettesítő termék

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES