Honor Watch 4 okosóra, Arany

HONOR-WATCH4-G
Nettó ár:43 299 Ft
Bruttó ár:54 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

A(z) Honor Watch 4 Gold smart karóra olyanoknak ajánlott, akik megbízható okoseszközt keresnek a napi sporttevékenységük monitorozására. A(z) szilikátos üveglap fokozza a számlap tartósságát. 1,75" méretű AMOLED típusú kijelzője különféle információkat képes megjeleníteni. Dizájnos megjelenéséhez a(z) szögletes számlap egyaránt hozzájárul. Ha fel akarsz hívni valakit, akkor ezt megteheted az okosórán keresztül. Tömege 32 g.

 

 

Az ízléses Honor Watch 4 Gold okosóra fő jellemzői

 

Női okos karóra, amely funkcióival hasznodra lesz minden egyes nap

Kompatibilis az iOS és Android rendszerrel

Olyan tipikus órafunkciókkal is büszkélkedik, mint a(z) mobil keresése, zenelejátszó az órában, egyedi számlapok, always On Display, ébresztőóra, dátum és stopper

A stílusos Honor smartwatch sportfunkciói: tevékenység észlelése, intervallum edzés, lépésszámláló, sebesség, tempó, pulzusfrekvencia, pulzus zónák, kalóriaszámítás, távolságok, útvonalrögzítés és magasságmérő

 

A minőségi Honor Watch 4 Gold okosórával minden egyszerűbb lesz

 

A stílusos Honor Watch 4 Gold gond nélkül párosítható Android és iOS operációs rendszeren futó eszközökkel. Bluetooth és GPS technológia segítségével csatlakoztatható további eszközökhöz. Az alvásmonitor kontrollálja az éjszakai forgolódás és a mély alvás arányát, illetve segít a jobb alvásban, hogy mindig kipihenten ébredj. A lejátszó könnyebbé teszi a zeneszámok kiválasztását anélkül, hogy elő kéne venned a mobiltelefonodat. Az integrált akkumulátor funkcionálási ideje 240 óra. Így nem merülhet le pont akkor, amikor kilépsz az ajtón. Belső tárhellyel úgyszintén rendelkezik, melynek kapacitása 4 GB. A stílusos Honor márkájú smartwatch mobilapplikációja letölthető cseh, angol, német, magyar és szlovák nyelven.

 

Ez a(z) okosóra egyben a személyi edződ is lesz

 

A(z) Honor Watch 4 Gold méri az aktivitásodat olyan sportokban, mint a(z) futás, kerékpározás, fitnesz, séta, jóga, síelés, outdoor, úszás, túrázás és evezés. Az integrált lépésszámláló funkció folyamatosan figyeli a mozgást és elemzés után különböző statisztikákat készít. Az egészséges életmód fenntartásában is támogat az elégetett kalóriák számlálásával. Futás közben hasznosnak fogod érezni a megtett távolság, a sebesség és a tempó kijelzését. A smart óra a térképen is kijelzi, merre jártál. Sőt a vérben lévő oxigén szintjét is méri.

Helyettesítő termék

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES