Honor Watch 4 okosóra, Fekete

HONOR-WATCH4-BK
Nettó ár:43 299 Ft
Bruttó ár:54 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

A(z) Honor Watch 4 Black smartwatch olyanok részére készült, akik kedvelik a modern okoskészülékeket. A(z) szilikátos üveg fokozottan óvja a számlapot. 1,75" méretű AMOLED típusú kijelzője különböző információkat képes megjeleníteni. Dizájnos kinézetéhez a(z) szögletes számlap egyaránt hozzájárul. Ha fel akarsz hívni valakit, akkor ezt lebonyolíthatod az okosórával. Tömege 32 g.

 

A stílusos Honor Watch 4 Black okosóra legfontosabb jellemzői


Uniszex okosóra, amely mindennapjaid fontos segítője lesz


Összehangolható az iOS és Android operációs rendszerrel

Olyan tipikus órafunkciókkal is rendelkezik, mint a(z) mobil keresése, zenelejátszó az órában, egyedi számlapok, always On Display, ébresztőóra, dátum és stopper

A stílusos Honor okosóra sportfunkciói: tevékenység észlelése, intervallum edzés, lépésszámláló, sebesség, tempó, pulzusfrekvencia, pulzus zónák, kalóriaszámítás, távolságok, útvonalrögzítés és magasságmérő


A minőségi Honor Watch 4 Black okosórával minden egyszerűbb lesz


A kiváló minőségű Honor Watch 4 Black összehangolható Android és iOS operációs rendszeren futó készülékekkel. Bluetooth és GPS segítségével csatlakoztatható más eszközökhöz. Az alvásmonitor funkció analizálja a REM fázis és a mély alvás hosszát, valamint segít a jobb alvásban, hogy elég energiád legyen a nap folyamán. A zenelejátszó leegyszerűsíti a következő zeneszám kiválasztását anélkül, hogy elő kéne húznod a mobilodat a zsebedből. A beépített akkumulátor átlagos üzemideje 240 óra. Így garantáltan nem fog pont akkor lemerülni, amikor belekezdtél a sportolásba. Felszereltségéből a belső tárhelyet sem felejtették ki, amelynek kapacitása 4 GB. A praktikus Honor által gyártott okosóra mobilapplikációja letölthető cseh, angol, német, magyar és szlovák nyelven.


Ez a(z) okosóra egyben a személyi edződ is lesz


A(z) Honor Watch 4 Black nyomon követi a teljesítményedet olyan sportoknál, mint a(z) futás, kerékpározás, fitnesz, séta, jóga, síelés, outdoor, úszás, túrázás és evezés. A beépített lépésszámláló szüntelenül rögzíti a mozgást és elemzés után különböző statisztikákat készít. Az optimális étrend kialakításában egyaránt támogat az elégetett kalóriák számlálásával. Amikor futsz, díjazni fogod a megtett távolság, a sebesség és a tempó mérését. A smart óra a térképen is kirajzolja a megtett utat. Sőt a vérben lévő oxigén szintjét is méri.

Helyettesítő termék

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES