Xiaomi Mi sport bluetooth headset, Fekete

XIAO-SPORTHEADSET-BK
Nettó ár:9 441 Ft
Bruttó ár:11 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
BIZTONSÁGOS ILLESZKEDÉS MÉG INTENZÍV EDZÉS KÖZBEN IS

Ultrakönnyű és kényelmes – A Mi Sports Bluetooth fülhallgatót olyan felhasználók számára tervezték, akik kiváló hangminőséget és kényelmes viseletet várnak el az edzésük során is. Az állítható, elasztikus fülkampók biztos fogást adnak, amely stabilitást biztosít a gyakorlatok alatt. A kb. 7 órás lejátszási idő és a vízállóság miatt akár esőben is elmehetsz futni.

ÁLLÍTHATÓ FEJHALLGATÓ KIALAKÍTÁS

Pontos és stabil – A fülhallgatók rögzítettek és stabilak még a legnehezebb edzések során is.
A legjobb anyagok felhasználása révén, a lágyság és rugalmasság érdekében a fülhallgatót mindig a megfelelő helyzetbe állíthatod.

ELLENÁLL A VÍZNEK ÉS A VEREJTÉKNEK

Úgy tervezték, hogy megbirkózzon az elemekkel –
A Mi Sports Bluetooth fülhallgatót alaposan tesztelték a vízállóság biztosítása érdekében.
Függetlenül attól, hogy izzadsz az edzőteremben, vagy futsz az esőben, a Mi Sports Bluetooth fülhallgató mindig készen áll minden olyan kihívásra, amit eléd állítottak!

TARTÓS AKKUMULÁTOR

Akár 7 óra lejátszás* – A Mi Sport Bluetooth fülhallgató 100 mAh Lithium-Polymer akkumulátort tartalmaz,
amely akár 7 órányi lejátszást és akár 11 nap készenléti időt biztosít.
A tréning akkor sem állhat le, ha lemerült – egy 10 perces feltöltéssel egy újabb órán át hallgathatsz zenét
– így már nem lehet kifogásod az edzés kihagyásához.

BLUETOOTH 4.1

Csatlakozás mindössze 3 másodperc alatt. A Mi Sports 
Bluetooth fülhallgató egyszerre két Bluetooth eszközhöz
is csatlakoztatható, a hatótávolsága 10 méter.
A Bluetooth 4.1-es headset kitűnő hangminőséggel rendelkezik, így
kivételes élményt nyújt. Hallgathatsz zenét a számítógépedről, és fogadhatsz hívást

BIZTONSÁGOS KIALAKÍTÁS

Azonnali váltás a hívások és a zene között – Az utolsó dolog, amit akarsz, az, hogy telefonon kelljen fogadnod a hívást edzés közben.

A Mi Sports Bluetooth fülhallgatóval közvetlenül a fejhallgatóról vezérelheted a hívásokat és a zenét.
Az ergonomikus gombok lehetővé teszik a dalok és a hívások elérését az ujjaddal, anélkül, hogy meg kellene érintened a telefont.

MEMS MIKROFON

Kiváló hívásminőség – a MEMS mikrofon kivételes hangminőséget és nagyon kis zajt ad, még akkor is, ha távol van a szádtól, miközben kicsi és kompakt a mérete.

HIPOALLERGÉN TULAJDONSÁGOK

Ellenáll a karcolásoknak és a piszoknak – A Mi Sports Bluetooth fülhallgató ellenáll a verejtékezésnek és a kopásnak, így növelve a tartósságot. Speciális szilikon bevonata az audio kábelek mentén lágy és kényelmes.

ULTRAKÖNNYŰ 

Kényelmesen alkalmazkodik a füledhez – ergonómiai kialakításának köszönhetően a fülhallgatók úgy lettek kiképezve, hogy a hangot közvetlenül a fülcsatornájába sugározzák, így tisztább hangzást és hiteles élményt nyújtanak. 17,8 gramm súlyú Mi Sport Bluetooth fejhallgató kényelmesen marad a helyén még intenzív mozgás esetén is

ALUMÍNIUM SZERKEZET

Esztétikus és kényelmes – vízállóságra tervezték. A sima fémfelület precíziós lézerrel, 18 lépésen keresztül kerül megmunkálásra, amelyek pontos CNC vágást, anódos oxidációt, homokfúvást és kettős eloxált felületkezelést tartalmaznak, így ellenállnak a dörzsölésnek és a karcolódásnak.
TORZÍTÁSMENTES HANG ÉS KIVÁLÓ AKUSZTIKA

Dinamikus hangszóró + fém membrán – halld a hangok teljes spektrumát! A független hangkamra elválasztja az elülső és a hátsó hangokat, hogy részletgazdag hangzást biztosítson az összes frekvencián. Miközben elszigeteli a külső zajokat, minden hangot nyugodtan élvezhetsz. A fém membrán stabilizálja az alacsony és a közepes frekvenciákat, miközben csökkenti a hang torzulását, függetlenül attól, hogy mit hallgatsz, mindig a lehető legtöbbet hozza ki a számokból.

ÖT KÜLÖNBÖZŐ FÜLBETÉT

Biztonságos viselet bármilyen tevékenységhez – 5 különböző fülbetétet tartalmaz a csomagolás, hogy minden alkalomra megtalálod a legjobbat.
Rugalmasabb tömítést használhatsz annak érdekében, hogy biztonsági okokból halld a környező zajokat, vagy egy nagyobb feszességűt viselj, hogy teljesen belemerülj a zenébe

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES