Samsung Galaxy Note 9 S pen,Fekete

OSAM-EJ-PN960BBEG
Nettó ár:4 717 Ft
Bruttó ár:5 991 Ft
Készleten:
Általános adatok
A Galaxy Note9 legjobb barátja

Bluetooth-kompatibilis

Átalakult, hogy minden helyzetben kényelmesen használhasd

Az S Pen most első ízben kihasználja a Bluetooth technológia előnyeit, és távvezérli a
Galaxy Note9-et. Egy gombnyomás, és fotókat készíthetsz, diákat válthatsz, leállíthatod a YouTube-videókat – sőt egyedi vezérlésre is használhatod.
Az S Pen töltése is gyerekjáték: ha mindössze 40 másodpercre visszacsúsztatod a Galaxy Note9-be, újabb 30 percig használhatod

Pontosság

Tökéletes kiegészítő

Az érzékeny, gyors és jól irányítható S Pennel vázlatokat, terveket készíthetsz: megvalósíthatod ötleteid. Finom, 0,7 mm-es hegye és 4096-os nyomáserőssége miatt olyan pontosan és elegánsan csúszik a kijelzőn, akár ceruza a papíron.


Távoli kamera-hozzáférés

Rögzítsd a megismételhetetlen pillanatokat

Az S Pen távoli kamerájával új szintre emelheted a fényképezést. Mostantól nincs több kapkodás az önkioldóval, nyújtózkodás a szelfizéshez vagy bonyolult komponálás a csoportképekhez.

Prezentációvezérlés

A diavetítést a készülék érintése nélkül irányíthatod

Csatlakoztasd a Galaxy Note9-et a Samsung DeX dokkolóhoz, majd indítsd el a prezentációt, és válts diákat az S Pennel. Egy gombnyomással mély benyomást gyakorolhatsz.


Kedvenc appjaid

Még hatásos-app élmény

Használd ki az S Pen tudását a natív és külső alkalmazások futtatása közben. A Galériában lévő fotókat és a YouTube-videókat is akár 10 méter távolságból lejátszhatod, leállíthatod vagy válthatod az írótoll segítségével. Ehhez akár egyéni funkciókat is beállíthatsz.
Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES