2.Hálózati töltő adapter gyorstöltő funkcióval, 3A

MTCB-QC3-USB-3A
Nettó ár:3 142 Ft
Bruttó ár:3 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

Töltődj gyorsabban!

A mobilkészülékek fejlődével párhuzamosan korszerűsödnek tartozékaik is, amelyek a modern technológia egyre újabb előnyeit kínálják. A Qualcomm Quick Charge TM 3.0 tanúsítvánnyal rendelkező fali töltő 3 A töltőáramával akár háromszor gyorsabb töltést biztosít. Ezek az előnyök elsősorban a Quick Charge 3.0 töltést támogató készülékeknél jelentkeznek, ahol 80% töltöttség már 35 per alatt elérhető. Fejlett technológiájával a töltő felismeri készüléke optimális töltési sebességét, és azzal tölti a lehető legrövidebb idő alatt.

 

MTCB-QC3-USB-3A

Hálózati töltő -  adapter – gyorstöltő funkcióval

Univerzális hálózati töltő adapter USB csatlakozóval, amely bármely kábellel kiegészítve legtöbb okostelefonnal kompatibilis.  Az univerzális hálózati töltőhöz kábellel csatlakoztatható bármely berendezés, mely legalább 2 Amper töltőárammal tölthető. A töltő alkalmas telefon, tablet, powerbank, egyéb lejátszók, elektronikus eszközök töltésére.

A töltő a Qualcomm Technológia révén 4x olyan gyorsan tölti telefonját, mint az általános töltők. A leghatékonyabb töltési gyorsaságot csak a gyorstöltésre alkalmas telefonokkal érheti el. A gyorstöltésre nem alkalmas telefonok esetében a töltő normál töltési gyorsasággal működik.

Automatikusan szabályozza a töltőteljesítményt

Jellemzők:

Qualcomm Quick Charge TM 3.0 technológia

Háromszor gyorsabban tölti a Quick Charge 3.0 technológiára felkészített készülékeket

80% töltöttség mindössze 35 perc alatt

Maximális töltés: 2,4A.

Bemeneti feszülség: 100-240V 50/60hz

Kimeneti feszültség (Qualcomm töltés): 3,5-6,5V / 3A; 6,5-9V / 2A; 9-12V / 1,5A

Csatlakozó típusa: USB A

Kompatibilitás Helyettesítő termék

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES