1.Autós töltő adapter gyorstöltő funkcióval, 2.4A

MPCB-QC3-USB-2.4A
Nettó ár:2 276 Ft
Bruttó ár:2 891 Ft
Készleten:
Helyettesítő termék Általános adatok

Tőltődj gyorsabban!

A mobilkészülékek fejlődével párhuzamosan korszerűsödnek tartozékaik is, amelyek a modern technológia egyre újabb előnyeit kínálják. A Qualcomm Quick Charge TM 3.0 tanúsítvánnyal rendelkező fali töltő 2.4A töltőáramával akár háromszor gyorsabb töltést biztosít. Ezek az előnyök elsősorban a Quick Charge 3.0 töltést támogató készülékeknél jelentkeznek, ahol 80% töltöttség már 35 per alatt elérhető. Fejlett technológiájával a töltő felismeri készüléke optimális töltési sebességét, és azzal tölti a lehető legrövidebb idő alatt.

MPCB-QC3-USB-2.4A

Autós töltő -  adapter – gyorstöltő funkcióval (Qualcomm 3.0)

Jellemzők:

Univerzális autós töltő adapter, gyorstöltő funkcióval, USB csatlakozóval, amely bármely kábellel kiegészítve legtöbb okostelefonnal kompatibilis.  Az univerzális autós töltőhöz kábellel csatlakoztatható bármely berendezés, mely legalább 2 Amper töltőárammal tölthető. A töltő alkalmas telefon, tablet, powerbank, egyéb lejátszók, elektronikus eszközök töltésére.

FIGYELEM : Mielőtt csatlakoztatja az eszközt ellenőrizze a szállító jármű felhasználói kézikönyvében, hogy a jármű alkalmas-e az eszköz működtetésére.

Tőltődj gyorsabban!

A töltő a Qualcomm Technológia révén 4x olyan gyorsan tölti telefonját, mint az általános töltők. A leghatékonyabb töltési gyorsaságot csak a gyorstöltésre alkalmas telefonokkal érheti el. A gyorstöltésre nem alkalmas telefonok esetében a töltő normál töltési gyorsasággal működik.

Maximális töltés: 2,4A.

Bemeneti feszülség: 12-24V

Kimeneti feszültség: 5V / 2,4A

Csatlakozó típusa: USB A

Maximum charging current 2,4A

Input: 12-24V

Output: 5V/ 2,4A

 

Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES