JBL Charge 3 hangszóró, IPX7, Fekete

JBL-CHARGE3-BLKEU
Nettó ár:47 236 Ft
Bruttó ár:59 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

Hatalmas beépített akkumulátorának köszönhetően a JBL CHARGE 3 hordozható, vízálló Bluetooth hangszóró akár egész nap melletted lehet, egy pillanatra sem kell, hogy elnémuljon a zene.


2 x 40 mm-es hangszórók és kétoldali passzív mélysugárzók

A JBL Flip 3 látszólag ugyanazzal a hangszóró készlettel érkezik, tehát két 40mm-es membránnal és két oldalsó passzív mélysugárzóval, azonban a rendszer finomhangolásával a Flip 3 teljesítménye 30% nagyobb a Flip 2-nél.


Vízálló nano technológiás borítás

A JBL CHARGE 3 hordozható, vízálló Bluetooth hangszóró is, ahogy az összes új JBLBluetooth hangszóró egy speciális nano technológiás festési eljárással készül, így a felületére érhető nedvesség - legyen az víz, vagy nedves homok - nem tapad meg, nem szívódik fel, hanem egyszerűen lepereg. Ennek köszönhetően, ha koszos lesz, csak tartsd a víz alá és mosd le!


Beépített mikrofon és hívás kihangosítás.

A beépített térmikrofon segítségével nem kell lecsatlakozni a JBL CHARGE 3 hordozható, vízállóBluetooth hangszóró-ról, ha bejövő hívásod van, Fogadhatod azt az eszközön, kihangosítóként használva. A mikrofont ellátták különböző szél és egyéb zajszűrő technológiákkal, így a hívó fél tökéletesen fog hallani, még ha a strandról is beszélsz.


JBL Connect

A JBL Connect segítségével akár többen is csatlakozhattok az Flip 3-hoz egyidőben Bluetooth-on keresztül. Így mindig annak a zenéje fog szólni, aki utoljára elindította azt. Ezen felül a JBL Connect lehetővé teszi, hogy két Flip 3-at vezeték nélkül összekapcsolj és valódi sztereó hangzást produkálj.

Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES