Xiaomi Amazfit Verge okosóra, Fekete

XIAO-VERGE-BK
Nettó ár:35 425 Ft
Bruttó ár:44 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
Gyönyörű AMOLED képernyő
1.3 “AMOLED képernyő
Az Amazfit Verge 1,3 “‘AMOLED kijelzővel rendelkezik,
amely tiszta képeket és élethű óramutatókat jelenít meg.
A változtatható óralap még nagyobb élményt nyújt.

Hívást indít?
Az Xiaomi Amazfit Verge okosóra rendelkezik azzal, amivel egy mobil!
Az órát híváskezdeményezéshez vagy hívásfogadáshoz is használhatod.
Nem kell aggódnod, hogy lemaradsz egy hívásról. Az Xiaomi Amazfit Verge okosóra képes kezelni ezt. Ha bejövő hívás érkezik, az óra rezeg és hangjelzést ad, és az óra segítségével válaszolhatsz a hívásra anélkül, hogy elővennéd a telefonodat.
Ahhoz, hogy az órát híváskezdeményezésre vagy hívásfogadásra tudd használni, Bluetooth-on keresztül kell csatlakoztatnod mobiltelefonodhoz. Ezt a funkciót csak az Android telefonok támogatják.

Emeld fel a csuklódat a Whatsapp üzenetek ellenőrzéséhez
Olvasd el a mobil üzeneteket az órádon
Mit fogsz csinálni, ha a Whatsapp-on folyamatosan üzenetek érkeznek, miközben egy találkozón vagy?
El akarod olvasni az üzeneteket, de nem érzed helyénvalónak, hogy így tegyél?
Ebben az esetben csak fel kell emelned a csuklódat, hogy elolvashasd az üzeneteket az 1.3″-os képernyőn anélkül, hogy elővennéd a mobiltelefonod.

Amazfit Watch App 2.0
Az új Amazfit Watch App 2.0 lehetővé teszi az adatok szinkronizálását, a napi tevékenységadatok ellenőrzését és a rekordok gyakorlását, a telepített nézeti widgetek beállítását, a sportkövetési térképadatok importálását és így tovább.


Egy okos óra, amely okos megfigyelő a sportolás és az egészség tekintetében
11 sportmód és GPS + GLONASS
kettős műholdas pozicionálás
Az Amazfit Verge több funkcióval rendelkezik az életben,
különösen a sport és az egészség okos megfigyelésében.
Beépített 11 sportmóddal és GPS + GLONASS
kettős műholdas helymeghatározó rendszerrel
rendelkezik, amely pontosan nyomon követi sportolási
tevékenységeit, és megmutatja az elégetett kalóriákat.
Az Xiaomi Amazfit Verge okosóra egy új generációs, nagy pontosságú optikai érzékelőt és új algoritmusokat használ a pontosabb monitorozáshoz és az alacsony fogyasztás érdekében.
Az egész napos pulzusmérés lehetővé teszi, hogy megnézd a pulzusszám változásait a nap során, hogy felfedezd a rendellenességeket, és hogy egészségedet okosan monitorozd.

5 napos akkumulátor élettartam a több szórakozásért
Nem könnyű megnövelni egy több funkcióval és AMOLED képernyővel ellátott okosóra akkumulátorának élettartamát. Ugyanakkor az akkumulátor élettartama mindig is az Amazfit erőssége volt. Az Xiaomi Amazfit Verge okosóra folytatja a hosszú akkumulátor élettartamának kitűnő jellemzőjét. A teljesítményhatékonyság optimalizálása érdekében tett 10 hónapnyi gondos erőfeszítést követően kutatási és fejlesztési csapatunk 5 napra növelte az akkumulátor élettartamát. Ezért nem kell emlékeztetned magadat arra, hogy feltöltsd az órát lefekvés előtt, és így az okos technológiák által nyújtott szórakozás tovább tarthat.

Divatos viselet és szép színek
Az innovatív Cleaning csuklópánt gyártási szakértelemnek köszönhetően 3 színből választhatsz
Az 1,3 “-os optimális méretű kijelzőjével ez az óra jobban illeszkedik mindenki csuklójára. Az innovatív Cleaning csuklópánt gyártási szakértelemnek köszönhetően kényelmesebb viselni. * Tervezőink mindent megtettek annak érdekében, hogy a méretét úgy alakítsák ki, hogy az óra lehetőleg „mindenki számára” megfelelő legyen. Ezzel egyidejűleg a 3 választható színe különböző alkalmakra szabott igényeket elégít ki, lehetővé téve az emberek számára, hogy azonosítsák az ízlésedet, anélkül, hogy feltűnő lenne.

Egy színes élet egy belső és külső finomításból
Különböző egyedi kialakítású, finom formatervezésű óralapok
Az elit tervező csapatunk kiválóan megtervezte az Amazfit Verge-be beépített óralapokat. A hagyományos és klasszikus óralap megmutatja önbizalmát és érettségét, míg a sportos stílus megmutatja vitalitását és életerejét. Több lehetőség is rendelkezésére áll, amelyeket a különböző alkalmakkor és érzelmekkel használhat.

Amazfit OS rendszer
Szuper funkció tele szórakozással
A vágyunk az, hogy halljunk az ügyfeleinkről, akik egyben a barátaink is. Ezért a barátaink részére heti hírleveleket küldünk ajándékként. Az Amazfit OS az ügyfeleink és az általunk adott visszajelzés alapján közösen tett innovatív erőfeszítések eredménye. Termékeinket érdekesebbé és innovatívabbá teszi, és segít nekünk abban, hogy egy még kreatívabb csapattá fejlődjünk. Hisszük, hogy az ügyfeleinkkel való együttműködés és a velük együtt tett érdekes dolgok mindig a legnagyobb örömet jelentik számunkra.

TULAJDONSÁGOK:
Telefonálás az órádról, híváslista megtekintése és tárcsázás funkciók.
A zenék szerelmesei értékelik majd a telefon zenelejátszójának kezelését az értesítések listáján keresztül.
Természetesen rendelkezik beépített GPS-szel, az értesítések diakritikával rendelkeznek, és a zenére szánt belső memória mérete 2.5GB.
Akkumulátor kapacitása: 390 mAh Li-Pol
Csatlakozás: Bluetooth
Kompatibilitás: Android és iOS
Az elem élettartama: 5 nap üzemelés
Anyag: Műanyag
Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES