Xiaomi Led Smart Bulb okosizzó, Fehér és Színes

XIAO-LED-SMART-BULB
Nettó ár:5 110 Ft
Bruttó ár:6 490 Ft
Készleten:
Általános adatok
Xiaomi Mi LED Smart Bulb RGBW okosizzó

- Szabványos, E27-es RGBW okosizzó – egyedi világítás
- 16 millió színárnyalat
- Szabályozható színhőmérséklet és fényerő
- WiFi csatlakozás, távoli vezérlés
- Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis

16 millió szín – számtalan lehetőség

Az RGB világítás és a 4000K izzó konfiguráció lehetővé teszi a Mi Smart LED Bulb számára, hogy bármilyen hangulatodhoz megtaláld a megfelelő színt. A kék színű világítás segít relaxálni, a rózsaszín tökéletes a romantikus estékhez. Ezután minden alkalomra meg fogod találni a megfelelő világítást.

Használhatóságra tervezve

A Mi LED Smart Bulb elsődlegesen egy praktikus izzó, az alakjától kezdve egészen a gondosan kiválasztott anyagokig. Az egyszerű mintázatú külső szolid megjelenést biztosít az izzónak, miközben kiváló hővezető képessége van. A külső szűrő magas fényáteresztő képességű és nagy fényszórású anyag, az alumínium-, és műanyag szerkezet még több hőt tud elvezetni, hosszú élettartamot biztosítva ezzel az izzónak.
   
Állítható fényerő – ahogyan te szereted

Világíts ki minden helyiséget izzónként 800 lumen maximális fényerővel. A fényerő 80 és 800 lumen között egyszerűen állíthat – agy a nap minden részében megfelelően hangolhatod a fényeket.

Állítható színhőmérséklet az extra személyre szabhatóságért

Állítsd be a színhőmérsékletet mindenhol 1700 és 6500K között. Az alacsonyabb színhőmérséklet inkább meleg tónusú, amely alkalmas pihenésre, relaxációhoz. A magasabb értékek hideg fényt eredményeznek, amely inspiráló, és minden partyba életet visz.

A ’Sunrise’ móddal békés a kelés

Korán kelő vagy? A Mi LED Smart Bulb imitálni tudja a napfelkeltét, amelytől könnyebben fel tudsz kelni. Beállíthatod a naplementét is, amely esténként egyedi hangulatot visz majd az ágyadba.

Okos hangutasítások – lehetővé teszik, hogy fel/le kapcsold a világítást

A Mi LED Smart Bulb okos izzó támogatja a hangvezérlést digitális otthoni asszisztenseken keresztül – ezzel te is beléphetsz az okos világítás korába. Többé nem kell kikelned az ágyból, hogy lekapcsolt a világítást. Egyszerűen ki/bekapcsolhatod és állíthatod a fényerejét, színét és a színhőmérsékletét az izzónak Amazon Alexán vagy Google Assistant-on keresztül

Okostelefonos alkalmazással történő irányítás – egyszerűen

A Mi LED Smart Bulb képes a WiFi hálózatra csatlakozni a beépített WiFi modulja segítségével. Egyszerűen irányíthatod az okostelefonod segítségével bármikor és bárhonnan. Ellenőrizd az irodából, hogy lekapcsoltad-e a lámpát, vagy kapcsolt fel hazafele jövet a munkából.
   
Tedd egyedivé a világításodat

Mondd el a hangasszisztensednek, hogy szeretnéd beállítania világítást, vagy használd az alkalmazást a mobilodon addig, amíg meg nem találod a neked tetsző beállítást. A világítási stílusokat számos különböző szituációra előre beállítottuk, így könnyedén megtalálhatod a tökéletes hangulatfényt egyetlen gomb megnyomásával. Akár egy bulit tartasz, akár relaxálni szeretnél, a Mi LED Smart Bulb okosizzó segít megteremteni a megfelelő atmoszférát.

Mozis esték | Olvasás és pihenés | Romantikus randevú

Világítás, amely moziszerű atmoszférát teremt. A család az akció közepén érezheti magát. | A puha, fehér fény segít a fókuszálásban. | Gazdag és intim színek és hangulatok.
   
Alacsony energiafelvétel, hosszú élettartam

Magas energiahatékonyság, az izzó csupán 10W-ot vesz fel
800 lumen-es maximális fényerő mellett, az élettartama kb. 25000 óra.
Ez azt jelenti, hogy napi 3 óra használattal több, mint 22 évig fog üzemelni az izzó.
Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES