3. Xiaomi Mi Bluetooth Neckband Earphone, Fekete

XIAO-EARPHONES-BK
Nettó ár:14 165 Ft
Bruttó ár:17 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
Stílusos megjelenés, nyak mögött vezetett dizájn Nyakpántos kialakítás | Könnyű, bőrbarát anyag apt-X kodek technológia | AAC fejlett audio kódolás Kettős meghajtású akusztikus architektúra

Nyakpántos kialakítás, sporthoz és szabadidőhöz

Az egyszerű és elegáns, tarkó mögött vezetett kialakítás új lehetőségeket teremt a vezeték nélküli Bluetooth fejhallgatók számára. A kis tömegű pánt a nyakhoz simul, az elegáns test egyetlen darabból áll és bőrbarát, rugalmas anyagból készül, matt textúrájú fém vázon, amely ellenállóvá teszi a készüléket. A Xiaomi Bluetooth Neckband Earphones a zene szerelmeseinek készült!

Mágneses fül-illeszték a kényelmes hordozáshoz

Ha nem akarod használni a Xiaomi Bluetooth Neckband Earphones-t, csak húzd ki a füledből, és illeszd össze a két illesztéket, a beépített mágnes segítségével nem lógnak és nem akadnak bele semmibe a használat folyamán.

Rugalmas, könnyű és könnyen használható

A fülhallgató teste a felhasznált könnyű anyagok miatt mindössze 40 gramm, ami szinte elhanyagolható. A nyakpánt ergonomikusan és kényelmesen illeszkedik a nyakhoz, alakja megfelel az emberi test természetes formájának, függetlenül attól, hogy futsz-e, sétálsz vagy pihensz, a mozgásod szabadsága nem korlátozott.

Dinamikus + vasmagos akusztikus architektúra, hogy érezd a magával ragadó zenét

A mozgó tekercses + mozgó vas akusztikus (kiegyenlített armatúra) felépítésnek köszönhetően a zene rendkívül élethű, teljes spektrumú, többrétegű lehet. A kettős, hibrid technológia teszi a basszust és a közép hangokat árnyaltabbá, teljesebbé és részletgazdagabbá. A nagyobb, dinamikus vezérlés felelős az alacsonyabb hangtartományért, míg a kisebb a magasabb tartományért. Mikor a kettős dinamikus vezérlés az armatúrás technológiához illeszkedik, az így létrejött hangzás teltebb, természetesebb. Xiaomi Bluetooth Neckband EarphonesCD-minőségű sztereó hang és kiváló minőségű hűségű vezeték nélküli átvitel A Xiaomi Bluetooth Neckband Earphones fülhallgató CSR 8645 Bluetooth chip-pel rendelkezik, amely támogatja az AAC Advanced Audio Coding technológiát és a Bluetooth apt-X veszteségmentes átvitelt is, és teljes sávszélességű, CD minőségű HiFi teljesítményt nyújt.

Zenei élmény, amely egyesíti a sportot és az üzleti életet.

További funkciók támogatják a használatot, így a headset megfelel különböző igényeknek is.
137 mAh nagy kapacitású akkumulátor Hosszú élettartam 8 óra lejátszás, 200 óra készenlét Beépített mikrofon mobiltelefon-kapcsolat és a kihangosítás
Kompatibilitás
Helyettesítő termék

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES