2. Under Armour Bluetooth fejhallgató, Fekete

UAR-ONEARBTBLK
Nettó ár:47 236 Ft
Bruttó ár:59 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
Az UA Sport Train az edzőteremre született. 

A SuperVent fülpárnák mindíg hűvösek és szárazak maradnak, míg a markolat anyaga puha érzetet és maximális stabilitást biztosít. Az UA Train fejhallgatók tartalmaznak minden nagyszerű, vezeték nélküli JBL Charged Sound élményt. Az UA logó egyszerű érintésével a TalkThru technológia aktíválódik, így beszélgethet edzőjével, anélkül, hogy levenné a fejhallgatót. A túlméretezett kezelőszervek intenzív edzés alatt könnyed hozzáférést biztosítanak és a 16 órás Speed Charge akkumulátor egy órányi lejátszást biztosít mindössze öt perc töltéssel. A sportolók tesztelték és segítettek a tervezés során a tartósság érdekében. A fejhallgató nedvességálló és a fülpárnái kézzel moshatók. Az UA Sport Wireless Train segítségével a lehető legtöbbet hozhatja ki az edzésből.

Jellemzők:

Bluetooth
Bionic Hearing
Túlméretezett gombok a könnyebb kezelhetőség érdekében
Akkumulátor élettartam egy feltöltéssel: legfeljebb 16 óra (közepes hangerőn)

Armor Fabric technológia

Az Under Armour egyedülálló szövet technológiái közül kettő, az UA Sport Wireless Train nem kétséges a tornateremben. Az UA SuperVent a fülpárnákra öszpontosít és igazi lélegzõképességet biztosít egy könnyû, tartós, gyorsan száradó szövetben, amely eltávolítható és kézzel mosható. A markolat anyaga tökéletesen stabillá teszi a belső fejpántot és a fülpárnákat, így puha érzetet és maximális stabilitást biztosít.

16 órás akkumulátor idő

A 16 órás Speed Charge akkumulátor egy órányi lejátszást biztosít mindössze öt perc töltéssel.

Többfunkciós TalkThru gomb

A TalkThru technológia lehalkítja a zenét és bekapcsolja a beszédoptimalizált, zajcsökkentő mikrofonokat, így könnyedén beszélhet a készletek környezetével a fejhallgató levétele nélkül.

Bluetooth vezeték nélküli technológia

A vezeték nélküli technológia kábelmentes, komfortos használatot biztosít

JBL Charged Sound

Kiválló hangzás, gazdag basszussal, hogy ezzel is növelje az edzés közbeni dinamikát

Túlméretezett gombok

A túlméretes gombok megkönnyítik a fejhallgató kezelését edzés közben

Masszív kidolgozottság

Az IPX4 minősítéssel ellátott, masszív kialakítású fejhallgatót a sportolók tesztelték. Többek között a verejték ellenállás és a könnyű szállítás is szempont volt számukra.

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES