Samsung Evo microSD memóriakártya,64GB,1A,Class 10

OSAM-MB-MP64DA-EU
Nettó ár:13 732 Ft
Bruttó ár:17 440 Ft
Készleten:
Általános adatok
MicroSD memóriakártya
Örökítse meg a legfontosabb pillanatokat és őrizze meg őket Samsung memóriakártyán.

Fotózzon gyorsabbanÖrökítse meg az értékes pillanatokat gyorsabban. A Samsung ultragyors memória kártyája UHS-1 és Class 10 kompatibilis, így tökéletes 4K UHD felvételek készítéséhez és lejátszásához. Ennek a kivételes írási- és olvasási sebességnek köszönhetően (ami akár 90 MB/s, illetve 60 MB/s is lehet) minimális erőfeszítéssel, gyorsan készíthet fényképeket és videókat.

Gyorsabb átvitel660 fotó átvitele percenként. A 90 MB per másodperces átviteli sebességgel, kevesebb időt kell tölteni a képek átvitelével, így több ideje lesz megörökíteni őket.

A tökéletes társHozza ki a legtöbbet a legújabb okostelefonok és táblagépek 4K UHD-képes kameráiból! A Samsung memóriakártya a tökéletes eszköz, hogy megóvják értékes emlékeit.

Elképesztő kapacitásMentsen el 1360 fotót, 2 órányi Full HD videot, 30 percnyi 4K UHD videót vagy 3830 zeneszámot. Töltsön le még több média fájlt és alkalmazást a 4K UHD-képes okostelefonjára vagy táblagépére. És még így is rengeteg szabad hely marad! ** Teszt eszköz: Samsung NX1. Ezek az eredmények olyan belső tesztekből származnak, melyeket egy Samsung SD adapterrel (az átlagos-tényleges adattár kapacitásnak megfelelően) végeztünk, s melyek a tesztelési körülményeken és a teszt eszközön alapulnak. 1) 28 MP (6480 x 4320) Super Fine, átlagos fájl méret: 11,5 MB. 2) 1920 x 1080 / 60p, HQ, átlagos fájl méret: 127,7 MB. 3) 4096 x 2160 / 24p, Pro, átlagos fájl méret: 530,9 MB 4) Átlagos fájl méret 4,1 MB ** A termékspecifikációkban feltüntetett tárhely kapacitás előfordulhat,hogy kevesebb, mint a számítógép operációs rendszere által jelentett kapacitás - köszönhetően a különböző mérési sztenderdeknek.

4K UHD VideoÖrökítse meg a fontos pillanatokat ugyanolyan élénken, mint ahogy a valóságban is megjelennek. Készítsen gyönyörű, 4K UHD videokat, hogy minél tökéletesebben őrizze meg emlékeit.

VízállóA Samsung memóriakártyák 72 órát is kibírnak tengervízben.

HőállóA memóriakártyák -25° to 85 °C közötti hőmérsékletnek is ellenállnak.

Röntgen sugár-állóA Samsung memóriakártyák megóvják adatait a reptéri röntgen átvilágítástól.

Ellenáll a mágneses térnekA Samsung memóriakártyák képesek ellenállni a mágneses térnek, akár 15.000 gauss-ig, mely egyenértékű egy nagy kiterjedésű MRI szkennerrel. * A Samsung nem vállal felelősséget az esetleges sérülésekért és / vagy adatveszteségért, valamint a memóriakártyáról történő adatmentés felmerülő költségeiért.

Terméktípus
- MicroSDXC memóriakártya
- Family Line: EVO
- Alkalmazás: Mobiltelefon, okostelefon, táblagép, stb.
- Kapacitás: 64 GB, (1 GB = 1 Billionbyte) * Az aktuális kapacitás kevesebb lehet eltérő körülmények között.
- Interface: UHS-I, kompatibilis HS interface
- Méret (SzéxMaxMé): 15 x 11 x 1 mm
- Súly: Kb. 0,5 g
- Tartozékok: USB olvasó

Teljesítmény 
- Sebesség: Max 48 MB/s átviteli sebesség UHS-I interface * Az aktuális sebesség kevesebb lehet eltérő körülmények közt. Az írási sebesség kevesebb, mint az átviteli sebesség.
- Speed Class: Grade 1, Class 10
Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES