Samsung Evo microSD memóriakártya,32GB,1A,Class 10

OSAM-MB-MP32DA-EU
Nettó ár:7 677 Ft
Bruttó ár:9 750 Ft
Készleten:
Általános adatok
MicroSD memóriakártya a Samsungtól

Fotózzon gyorsabbanÖrökítse meg az értékes pillanatokat gyorsabban. A Samsung ultragyors memória kártyája UHS-1 képes, így fotókat és videókat kétszer gyorsabban készítheti el, mint a hagyományos microSD kártyákkal.

Gyorsabb átvitel360 fotó átvitele percenként. A 48 MB per másodperces átviteli sebességgel, kevesebb időt kell tölteni a képek átvitelével, így több ideje lesz megörökíteni őket.

A tökéletes társA Samsung memóriakártya a tökéletes eszköz, hogy megóvják értékes emlékeit.

Elképesztő kapacitásMentsen el 2730 fotót, 4 órányi videot, és 7660 zeneszámot. Töltsön le még több média fájlt és alkalmazást okostelefonjára vagy táblagépére. És még így is rengeteg szabad hely marad!
* Teszt eszköz: Samsung NX1. Ezek az eredmények olyan belső tesztekből származnak, melyeket egy Samsung SD adapterrel (az átlagos-tényleges adattár kapacitásnak megfelelően) végeztünk, s melyek a tesztelési körülményeken és a teszt eszközön alapulnak. 1) 28 MP (6480 x 4320) Super Fine, átlagos fájl méret: 11,5 MB. 2) 1920 x 1080 / 60 P, HQ, átlagos fájl méret: 127,7 MB. 3) Átlagos fájl méret 4,1 MB
** A termékspecifikációkban feltüntetett tárhely kapacitás előfordulhat,hogy kevesebb, mint a számítógép operációs rendszere által jelentett kapacitás - köszönhetően a különböző mérési sztenderdeknek.

Full HD videoÖrökítse meg a fontos pillanatokat ugyanolyan élénken, mint ahogy a valóságban is megjelennek. Készítsen gyönyörű, Full HD videokat, hogy minél tökéletesebben őrizze meg emlékeit.

VízállóA Samsung memóriakártyák akár 72 órát is kibírnak tengervízben.

HőállóA memóriakártyák -25 °C - 85 °C hőmérsékletnek is ellenállnak.

Röntgensugár-állóA Samsung memóriakártyák megóvják adatait a reptéri röntgen átvilágítástól.

Magnet-proofA Samsung memóriakártyák képesek ellenállni a mágneses térnek, akár 15.000 gauss-ig, mely egyenértékű egy nagy kiterjedésű MRI szkennerrel.
* A Samsung nem vállal felelősséget az esetleges sérülésekért és / vagy adatveszteségért, valamint a memóriakártyáról történő adatmentés felmerülő költségeiért.

Általános jellemzők 
Terméktípus: MicroSDHC memóriakártya
Family Line: EVO
Kapacitás: 32 GB
Interfész: UHS-I
Méret (SzéxMaxMé): 15 x 11 x 1 (mm)
Súly: 0,5 g
Alkalmazás: Mobiltelefon, Okostelefon, Táblagép, stb.

Teljesítmény 
Sebesség: Max. 48 MB/s
Sebesség osztály: Grade 1, Class 10
Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES