Samsung Bluetooth Headset, Fekete

OSAM-EO-MG900EBEG
Nettó ár:8 656 Ft
Bruttó ár:10 993 Ft
Készleten:
Általános adatok
Keskeny és luxuskivitelű

A Bluetooth Mono Headset MG900 két színben, fehérben és feketében érhető el, a színek egyaránt elegáns, luxusstílust képviselnek. A bőrborítású előrész kifejezetten vékony formatervezésű és elegáns megjelenést kölcsönöz.

Magasabb komfort személyre szabott kialakítással

A Bluetooth Mono Headset M900-t a füledhez terveztük, így teljes komfortérzetet biztosít viseléskor. Az érintésre is finom szilikon anyagú fülakasztó és a szilikon-hibrid borítású fülhangszórók (S / M / L) még nagyobb komfortot nyújtanak. A Bluetooth Mono Headset-tel a használat hosszú órái alatt is a legnagyobb kényelmet élvezheted.

Hosszú élettartamú elem, egyszerű használat

Ha a Bluetooth Headset-et kikapcsolás nélkül választod le, az okos Bluetooth Mono Headset MG900 egy bizonyos idő elteltével automatikusan kikapcsol, így az elem élettartamát akár 9 hónapra is meghosszabbíthatja. Emellett 8 órányi folyamatos beszélgetést és 330 órányi készenléti időt is biztosít. ※ Az elem töltöttségi szintjének ellenőrzése: Nyomd meg egyszerre a halkítás és a hívásgombot, így a bekapcsoló gombon található színes LED visszajelző lámpáról leolvashatod az elem töltöttségi szintjét. (Zöld: 60% fölött, sárga: 60 ~ 30%, piros: 30% alatt, villogó piros: 10% alatt)

A legjobb hangminőség

A Bluetooth Mono Headset M900 két mikrofonja zajszűrő / visszhangszűrő technológiával készült így mindig tiszta hangminőséget kínál. Szélessávú hangtámogatást is biztosít a legjobb hangminőség érdekében.

Multipoint technológia

A Bluetooth Mono Headset MG900 multipoint technológiája lehetővé teszi, hogy headseted egyszerre több okostelefonhoz is csatlakoztathasd.

Az S Voice aktiválása

A Bluetooth Mono Headset MG900 használatával kényelmesen aktiválhatod a Samsung okostelefonok S Voice funkcióját.

Hangjelzés funkció

A Bluetooth Mono Headset lehetővé teszi az okostelefonokkal történő párosítást, a be / kikapcsolást és egyéb funkciókat, mint például a hangjelzést is. Ennek köszönhetően nem kell telefonodra tekintenie, ha ellenőrizni akarod annak aktuális állapotát. A hangjelzés funkció a következőket tartalmazza: párosítás, hívás vége jelzés, multi-csatlakoztatás bekapcsolva, be / kikapcsolás, hangjelzés be / ki.

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES