Lamax X7 full HD akció kamera

LAMAX-X7
Nettó ár:31 488 Ft
Bruttó ár:39 990 Ft
Készleten:
Helyettesítő termék Általános adatok
LAMAX ACTION X7 Mira
A LAMAX X7 Mira az első képviselője az új generációs akciókameráknak, kitűnik a minőségi videó felvételeivel és számos nagyon hasznos funkciójával. Mindegy hol használod, szelfi boton, bicikli-, motorkormányon, vagy a kezedben 30m mélyen búvárkodás közben, ez a kamera mindenhol csodálatos színekkel teli felvételt készít, Full HD felbontásban, minden körülmények között. A profik és a kezdők is értékelni fogják a rengeteg kiegészítőt, a Wifi-t, az LCD kijelzőt és az egyszerű használatot, aminek köszönhetően 100%-ban kihasználható a kamera.

Fő tulajdonságok

- beépített LCD kijelző
- 170 fokos látószög
- teljes értékű autós kamera funkciók
- folyamatos felvétel funkció

- felvétel zárolá
- parkoló mód
- beépített WiFi
- kiegészítők széles választéka
- 30m-ig vízálló tok
- 2. akkumulátor

Arra született, hogy mindenhol megállja a helyét

Az X7 Mira tervezésénél az elsődleges szempont a minőségi felvétel és a tartosság volt. Az összetevők gondos megválasztásának eredménye a Full HD kamera super szín-egyensúllyal, minden körülmények között. Az extra széles 170 fokos látószög biztosítja, hogy semmiről ne maradjunk le. A kamera kialakítása és a vízálló tok a garancia arra, hogy durva körülmények között is megállja a helyét. A minőségi lencsének köszönhetően részletgazdag felvételek készíthetők akár 1080p-ben, akár 720p-ben. HD felbontásban a 60fps lélegzetelállító lassításokat tesz lehetővé.

Élőképes LCD kijelző

A kamera elhelyezése, az ideális szög megtalálása a konkurens kameráknál gyakran extra költséget jelent egy külön LCD kijelző beszerzésével. Az X7 Mira alapból egy a házba integrált 1,5"-os kijelzővel rendelkezik. Így extra kiadás nélkül az ÉLŐKÉP funkciónak köszönhetően egyszerűen belőhető a kamera ideális helyzete és a felvételek visszanézése is gyerekjáték.

Kamera csatlakoztatása okostelefonhoz

Nehezen elérhető helyre került a kamera? Semmi gond. A beépített WiFI és az Android vagy iOS alkalmazás használatával vezérelhető a kamera, ellenőrizhető a felvétel és a hang az okostelefonon keresztül.

Hogy a kép mindig a megfelelő szögben álljon

A LAMAX ACTION X7 Mira automatikus képforgatás funkcióval rendelkezik. Ez azt jelenti, ha a kamera felvétel közben átfordul a szoftver automatikusan elforgatja a képet a megfelelő horizontális pozícióba. Minnél kevesebb időt vesz el a szerkesztés, annál több idő tölthető filmezéssel.

Fekete doboz

Az optimalizált funkcióknak köszönhetően teljes értékű autós kameraként is használható. Egyre több soför használja nap, mint nap, miért ne használnád erre is ezt a minőségi széles látószögű kamerát.

Széles látószögű webkamera, mindig kéznél

Az X7 Mira webkamera módban is használható. Az átlagos webkameráknál sokkal jobb képminőséggel és szélesebb látószöggel rendelkezik, így meglephetjük a barátainkat egy részletgazdag, nagy felbontású videóhívással.

Csomag tartalma

- Full HD akció kamera LAMAX ACTION X7 Mira
- Vízálló ház
- Biciklis tartó
- Kamera keret
- Gyors csat J alakú
- Gyors csat
- Csíptetős tartó
- Öntapadós tartó
- Öntapadós tartó tripod anyával
- 3-tengelyű adapter (3 részes)
- Tripod állvány adapter
- Tripod csavaros rögzítő
- Tépőzáras rögzítők
- 3M kétoldalú ragasztócsík (2db)
- USB kábel
- Li-ion akku (2 db)
- Tartalék ház fedél
- Gyorskötöző
- Drótkötél
- Mikroszálas kendő
- Használati útmutató
- Töltő

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES