4.Lamax Drive C7 Full HD autós kamera

LAMAX-C7
Nettó ár:23 614 Ft
Bruttó ár:29 990 Ft
Készleten:
Helyettesítő termék Általános adatok
LAMAX DRIVE C7
Minden autós elkerülne egy balesetet, de a balesetek száma évről évre nő, ezek között azoké is, ahol az okozó nem megállapítható. Szeretne bizonyítékot a biztosítónak, arra, hogy nem ön volt a hibás? A LAMAX DRIVE C7 kamera rögzíti Önnek nagy felbontásban, akár éjszaka is, vagy Time-lapse fotókkal, valamint parkoló módban. Egyszerű használni a praktikus rögzítésnek, telepítésnek köszönhetően. Hasznos funkciók a G-szenzor és a mozgás érzékelés. Többé nem fogja felkészületlenül érni egy baleset.

Felvétel Full HD felbontásban

A LAMAX DRIVE C7 autós kamera mindent rögzít, ami az úton történik, méghozzá Full HD 1080p felbontásban 30 kép per másodperc mellett. A minőségi felvétel tökéletes bizonyíték lehet baleset esetén. Az éles kép olyan részletes,hogy könnyen felismerhető a másik résztvevő arca, vagy a másik rendszám.

24 órás parkoló mód egy töltéssel

A LAMAX DRIVE C7 kamera a leparkolt autóban, töltés nélkül, 24 órán keresztül bírja. Parkoló módban az autó folyamatos felügyelet alatt áll. Ha az Ön előtt parkoló másik autó hozzáér vagy kárt okoz autójában a kamera automatikusan elindítja a felvételt. Így fontos bizonyítékot nyerhet a biztosító vagy rendőrség számára.

Egyszerű és praktikus felhelyezés

Napi használat mellett fontos, hogy a kamera könnyen kéznél legyen. A LAMAX DRIVE C7 pillanatok alatt beüzemelhető, azaz a tartóba és áram alá helyezhető.

Time-lapse fotózás

Time-lapse fotózással felgyorsítva játszhatja le a képeket. A kamera egy képet készít másodpercenként, így fél óra történés belefér egy percbe. A funkciónak köszönhetően a memória kártya kapacitása 30 szorosára növelhető. A praktikum mellett egy Time-lapse videó kifejezetten vicces is, amit érdemes megnézni.

Opcionális GPS modul némi pluszért

Annak aki még többet szeretne kihozni a LAMAX DRIVE C7 autóskamerájából, lehetősége van GPS modullal bővíteni azt, némi felárért cserébe. Ez további funkciókkal bővíti a kamerát és részletesebb információkat add az utazásról. Mindenképpen megéri beszerezni.

Többnyelvű menü

A kamera beépített 2,4"-os nagy felbontású kijelzővel rendelkezik. A egyszerűen kezelhető menü, több nyelven is elérhető.

Paraméterek kamera
LAMAX DRIVE C7

- Kijelző: 2,4" HD kijelző
- Lencse látószög: 150 fok
- Videó felbontás: FHD 30 fps, HD 60 fps, VGA 30 fps
- Videó formátum: AVI
- SD kártya foglalat: MicroSDHC 32 GB-ig
- Mikrofon / Hangszóró: Beépített
Hálózat 50 Hz / 60 Hz
- TV kimenet: NTSC / PAL
- USB: USB 2.0
- Tápellátás: 5.5V 1A
- Akku: Li-po akku
- Rendszer követelmények: Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 8 / 8.1

Csomag tartalma
LAMAX DRIVE C7

Kamera LAMAX DRIVE C7
- Töltő kábel
- USB kábel
- Kameratartó
- Használati útmutató

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES