5.Lamax Drive C3 autós kamera

LAMAX-C3
Nettó ár:12 591 Ft
Bruttó ár:15 991 Ft
Készleten:
Általános adatok

LAMAX DRIVE C3


Annak ellenére, hogy a gépjárművek egyre „okosabbak“ és biztonságosabbak, a szabálysértési bírságok és a rendőrök száma állandóan növekszik, a balesetek száma mégsem csökken. Sőt, épp ellenkezőleg. A károk összértéke évente milliárdos nagyságot ér el. Nő azoknak a baleseteknek a száma is, ahol a tettes ismeretlen, vagy a helyzet vitatható. A LAMAX DRIVE C3 kamera segít megoldani az ilyen helyzeteket. Nagy felbontásban rögzíti a felvételt, természetes tartozék a G-szenzor vagy a parkoló mód, illetve a mozgás érzékelés is. Az objektív jó fényáteresztő képessége és a LED segédfény minőségi éjjeli felvételek készítését is lehetővé teszi. És végül még egy jó hír. A LAMAX DRIVE C3 kamera remek áron kapható.


Nagy felbontású Full HDfelvételek


A LAMAX DRIVE C3 autós kamera interpolált Full HD felbontásban rögzíti és menti el a felvételeket. Ennek köszönhetően egyetlen részlet sem kerüli el a figyelmét, és baleset esetén elegendő bizonyítéka lesz a rendőrség vagy a biztosító számára.


Parkoló mód egy napon át újratöltés nélkül


Már nem kell félnie attól, hogy autóját a szabadban parkolja. A parkoló mód vigyáz autójára Ön helyett is. A G-szenzorral való kapcsolatnak köszönhetően érzékel bármilyen ütést, és azonnal megkezdi a feljátszást. A takarékos üzemmódnak köszönhetően a LAMAX DRIVE C3 autós kamera parkoló módban 24 órát is kibír újratöltés nélkül. A legtöbb kamerát ezzel ellentétben állandóan a tápforrásra kell csatlakoztatni. Annak köszönhetően, hogy felvétel közben nem világít a kijelző, a tettes nincs figyelmeztetve, így csökken a lopás kockázata.


Egyszerű felhelyezés és működtetés


Az alábbi helyzet bizonyára Önnek is ismerős. Vásárolt egy hasznos segítőtársat, de a mindennapos felhelyezés és beállítás nem praktikus, és kényelmetlen is. Néhány napos használat után beteszi a fiókba, és már soha nem veszi elő. A DRIVE C3 készüléknek két praktikus tartója van. Hagyományos tapadókorongos, és 3M öntapadós matricával való ragasztható. A kamera mindössze két ujjal beléjük pattintható. A kamera működtetése nagyon egyszerű és intuitív.


Mozgás érzékelés


Előfordult már Önnel, hogy a vásárlást befejezve visszament autójához, és észrevette, hogy parkolás közben valaki az autójának ütközött, vagy vandál emberek kárt okoztak benne? Ennek most már vége. A mozgás érzékelő bármilyen mozgást rögzít a kamera látóterében, és felvételt készít akkor is, ha Ön nincs jelen.


Magyar nyelvű kijelző


A kamera részét képezi a nagy felbontású, 2,4“-os kijelző is. Nem hiányzik belőle a komplett magyar nyelvű menü sem. A kijelző egy gombnyomással kikapcsolható, így nem vonja el figyelmét vezetés közben.


Műszaki paraméterek


Kijelző  2,4" HD kijelző

Lencse látószög               140 fok

Videó felbontás               FHD 1920 × 1080 (30 fps), HD 1280 × 720 (30 fps), VGA (30 fps)

Videó formátum: AVI

Fénykép felbontás: 12 Mpx-ig

Fotó formátum: JPG

SD kártya foglalat: Micro SD kártya 32 GB-ig

Mikrofon/hangszóró: beépített

Működési nedvességtartalom: 10% - 50%

Működési hőmérséklet:              -10°C až 50°C

USB csatlakozó:               USB 2.0

Tápellátás: 5,5V 1A

Akkumulátor: Li-pol akkumulátor

Rendszer követelmények: Windows 2000 / XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10


Csomag tartalma:


•             LAMAX DRIVE C3 kamera

•             Tápkábel

•             USB kábel

•             Ragasztható kameratartó 3M öntapadós matricával

•             Tapadókorongos kameratartó

•             Használati útmutató

 

Helyettesítő termék

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES