JBL FLIP4 Bluetooth hangszóró, Fekete

JBL-FLIP4BLK
Nettó ár:39 362 Ft
Bruttó ár:49 990 Ft
Készleten:
Általános adatok
Akár 12 órás folyamatos használat töltés nélkül
Hatalmas beépített akkumlátorának köszönhetően a JBL Flip 4 akár egész nap melletted lehet, egy pillanatra sem kell, hogy elnémuljon a zene. 

2 x 40 mm-es hangszórók és kétoldali passzív mélysugárzó.
A JBL Flip 4 látszólag ugyanazzal a hangszóró készlettel érkezik, tehát két 40mm-es membránnal és két oldalsó passzív mélysugárzóval, azonban a rendszer finomhangolásával a Flip 3 teljesítménye még jobbra sikerült.

Vízálló nanotechnológiás borítás.
A JBL Flip 4 is, ahogy az összes új JBL Bluetooth hangszóró egy speciális nano technológiás festési eljárással készül, így a felületére érhető nedvesség - legyen az víz, vagy nedves homok - nem tapad meg, nem szívódik fel, hanem egyszerűen lepereg. Ennek köszönhetően ha koszosz lesz, csak tarsd a víz alá és mosd le!

Beépített mikrofon és hívás kihangosítás.
A beépített térmikrofon segítségével nem kell lecsatlakozni a Flip 4-ról, ha bejövő hívásod van, Fogadhatod azt az eszközön, kihangosítóként használva. A mikrofont ellátták különböző szél és egyéb zajszűrő technológiákkal, így a hívó fél tökéletesen fog hallani, még ha a strandról is beszélsz.

JBL Connect, akár 100 eszközzel
A JBL Connect segítségével akár többen is csatlakozhattok az Flip 4-hez egyidőben Bluetooth-on keresztül. Így mindig annak a zenéje fog szólni, aki utoljára elindította azt. Ezen felül a továbbfejlesztett JBL Connect lehetővé teszi, hogy akár 100 Flip 4 vezeték nélkül csatlakozzon egymáshoz.Nem vicceltünk. AKÁR SZÁZ Flip 4! 

Tulajdonságok:
Akkumulátor kapacitás: 3000mAh
Töltési idő: 3 óra
Bluetooth: van
USB csatlakozás: van
Analóg audió bemenet: 1db
Méret: 68x175x70
Hangszórók száma: 2db
Hangszóró mérete: 40mm
Hangszóró teljesítménye: 16 Watt
Akkumulátor idő: 10 óra
Működési idő: 12 óra
Súly: 515g
Doboz tartalma: 
- 1db JBL Flip 4 hangszóró
- 1db Micro USB kábel
- 1db csuklópánt

Kompatibilitás Helyettesítő termék

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES