2. Huawei CM-Q3 headset type-c csatlakozóval

HUA-CMQ3
Nettó ár:14 953 Ft
Bruttó ár:18 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

Utazó mód

Metrón, vonaton, repülőgépen utazva megszünteti a környezeti zajokat, így tiszta minőségben, zajmentesen élvezheted kedvenc zenéidet.

 

Normál mód

Utcán, kávézóban, bevásárlóközpontban használva csökkenti a környezeti zajokat.

 

Figyelő mód

Használata irodákban, reptereken ajánlott, ahol fontosak lehetnek a környezeti zajok. A fülhallgató halk használata mellett nem maradsz le a fontos közleményekről és nem zárod ki munkatársaidat sem.

 

Élvezd a magas hangminőséget (Hi-Res™)

A fülhallgató ergonomikus kialakításának köszönhetően pontosan illeszkedik a füledhez, 13-es USB Type-C kábelének ksözönhetően tökéletesen használható a legújabb okostelefonokkal, különálló erősítése pedig természetes hangzást és basszust eredményez.

A JAS (Japan Audio Society) által is hitelesített fejhallgató akár 96 kHZ mintavételezési frekvenciát is támogat, amely megfelel a CD-minőségű hangzásnak.

 

USB-C típusú csatlakozó

A csatlakozó Plug&Play technológiával rendelkezik, így okostelefonodba való csatlakoztatása után egyből használható, közvetlenül a telefonod akkumulátoráról működtethető. Mindössze 19 g tömege és kompakt mérete miatt könnyen hordozható.

 

A szél által okozott zajok szűrése miatt kristálytiszta hangzást biztosít

A fülhallgató mikrofonja speciális kialakításának és MEMS szilikon anyagának köszönhetően hatásosan csökkenti a szél által okozott zajokat, így kristálytiszta marad a hangod, akárhol is beszélsz.

 

ANC-funkicó bekapcsolása

Az aktív zajszűrés funkciója könnyedén elérhető és váltogatható: csak kapcsold be az ANC-funkciót, majd nyomd le egyszerre a hangerőmódosító + és - jeleket egyidejüleg és váltogass kedved szerint a zajszűrési módok között. A multifunkciós gombbal pedig felvehetet/lerakhatod a hívásokat, valamint el-/megállíthatod zenéidet.

 

Kényelmes és tökéletesen illeszkedő fejhallgató

Ergonomikus in-ear kialakítása miatt kényelmesen és stabilan illeszkedik a füledbe. A fülhallgató különböző méretű füldugókkal kapható, így biztosan megtalálod a számodra megfelelőt közülük.

 

 

 

 

 


Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES