1. D-link Smart Home wi-fi starter kit

DLINK-DCH-100KT
Nettó ár:51 173 Ft
Bruttó ár:64 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

D-Link mydlink Smart Home HD Starter Kit


Vedd meg most! Smart Home HD Starter Kit
Ez az okos kis kezdőkészlet lehetővé teszi, hogy otthonodban beállíts, ellenőrizz, megfigyelj és automatizálj különböző dolgokat, bárhol is jársz éppen. A Smart Home HD kezdőkészlet tartalma egy Smart Plug (DSP-W215), egy Wi-Fi Motion Sensor (DCH-S150) és egy HD monitor (DCS-935L). 

Ezek az eszközök kommunikálnak egymással és az okostelefonodra vagy tabletedre telepítettmydlink Home alkalmazással különböző módon használhatod őket. Ezt az okos kis eszközt azért találtuk ki, hogy életedet kényelmesebbé és biztonságosabbá tegyük, és nyugodt lehess otthonod biztonsága felől. Ez a jövőbe mutató Smart Home technológia legjava. 

Könnyen üzembe helyezhető és használható
Egyszerűen töltsd le a mydlink Home alkalmazást, és a varázsló lépésről lépésre végigvezet az egyes eszközök beállításán.

A Te mydlink™ Home eszközöd
A mydlink™ Home ezt a kényelmes kezdőkészletet adja, ami kérésedre bármikor kiegészíthető a későbbiekben. Az egyedülálló mydlink™ Home alkalmazás iOS és android okostelefonra vagy tabletra is telepíthető, és az összes mydlink™ Home okos eszköz irányítható vele. Automatizált ütemterveket is beállíthatsz, amikkel otthonod intelligens működésűvé válik.

A Smart Plug használatával készülékeid be- és kikapcsolhatod
Azonnal be- vagy kikapcsolhatod készülékeid iOS vagy androidos okostelefonod segítségével a mydlink™ Home alkalmazás használatával, bármerre is jársz. Ütemezd tetszés szerintkészülékeid be- és kikapcsolását, hogy megfelelően elvégezzék a munkát távollétedben is. A beépített hőmérséklet-érzékelő automatikusan kikapcsolja a túlmelegedő konnektorokat, így nyugodt lehetsz készülékeid biztonsága felől. 

A rendszer automatikus üzeneteket küld, ha:

  • Készüléked ki- vagy bekapcsol
  • Az energiafogyasztása a határérték fölé lép
  • Meghibásodik vagy túlmelegszik
  • Ha mozgást vagy hangot érzékel

Otthonod akárhonnan láthatod HD monitoron keresztül

  • Otthonodat HD minőségben láthatod 720p felbontásban
  • Így minden részletet pontosan láthatsz, még ráközelítve is

D-Link mydlink Smart Home HD Starter Kit (DCH-100KT) beépített éjjellátó funkciójának segítségével akár 5 méter távolságra is elláthatsz teljes sötétben.

Fokozott mozgásérzékelés a Wi-Fi Motion Sensor segítségével
A passzív infravörös (PIR) mozgásérzékelő szinte teljesen kizárja a hamis riasztásokat, és csak akkor figyelmeztet, amikor arra tényleg szükség van.

A mozgást akár 8 méteres távolságból is érzékeli (100° horizontális, 80° vertikális látószög). A rendszer automatikus üzeneteket küld, amint mozgást érzékelt. 

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES