Wireless vérnyomásmérő

CEL-BLOOD-PRESS
Nettó ár:13 378 Ft
Bruttó ár:16 990 Ft
Készleten:
Általános adatok

Viatom AirBP vérnyomásmérő


Az AirBP készülékkel bármikor megmérheted a vérnyomásod, a mobilalkalmazással történő egyszerű párosítást követően az aktuális mért eredmények a mobilkészülék kijelzőjén megjelennek, az alkalmazás tárolja a korábban mért eredményeket is

 

Szeretnéd folyamatosan nyomon követni az egészségi állapotod? A Viatom AirBP készülékkel kényelmesen megmérheted a vérnyomásod otthon, vagy akár útközben is. A bluetooth használatával a vérnyomásmérőt a mobiltelefonoddal is párosíthatod, az applikáció pedig jelez majd, ha itt az újbóli mérés ideje. Az alkalmazás a mért eredményt azonnal ki is jelzi, sőt meg is őrzi, így áttekintést kaphatsz a korábban mért értékekről is. Az applikációt egy vendég móddal is felvértezték, így a családtagjaid vérnyomását is megmérheted anélkül, hogy az a saját eredményeid  elvesznének.

 

A Viatom AirBP vérnyomásmérő legfontosabb jellemzői


Praktikus, hordozható vérnyomásmérő

Egy mobil alkalmazással bluetooth-on keresztül párosítható

Tárolja a korábban mért eredményeket

A Vendég mód mások számára is lehetővé teszi a mérést az eredmények torzítása nélkül

A Viatom AirBP nyomásmérő akkumulátorának kapacitása akár 1000 mérésre elegendő


Kövesd nyomon egészségi állapotod bárhol, bármikor!


A Viatom AirBP rendkívül könnyű és kompakt. A készülék tömege mindössze 160 g, így magaddal viheted, és bárhol használhatod. A vérnyomásmérőbe beépített akkumulátor kapacitása akár 1000 mérésre is elegendő. A mobiltelefonra telepíthető alkalmazás mind az Android, mind az iOS rendszerrel kompatibilis. A kijelzőn a szisztolés és diasztolés nyomásértékek jelennek meg. A Viatom AirBP vérnyomásmérő kezelése egyszerű, így bárki használhatja.

 

Kompatibilis operációs rendszerek:  Android, iOS


Alkalmazás: BP Tracker Mobile


Kompatibilitás

Márkák

0
KOSÁR
A KOSÁR ÜRES